Моите бродирани настроения

• Началник на темата Началник на темата rosi22
  • Начална дата Начална дата
Днес за първи път надникнах в станицата ти и останах въсхитена от всичко което си сътворила.Приеми моите поздравления имаш невероятен талант и усет за красивите неща:flowerlove:.Ще следя с нетърпение за следващите красоти които ще ни покажеш.

Очарована съм - красота, стил, изящество. Неколкократно се връщах и преразглеждах страничката ти. А Климт с мъниста е приказка и оформен много добре. ПОЗДРАВЛЕНИЯ! :clap::clap::clap:

Интересни, оригинални и уникални неща има при теб. Богато въображение има във всичко, което правиш. Страничката ти е като дом на фантазията.:clap:

Мона Лиза

Може би е нахалство, че посегнах на Мона Лиза, но Леонардо ми е сведетел, че имам угризения. Ходих до Милано лично да му искам прошка. Все се надявам, че при всичките импровизации, иронизации и сарказми към Джокондата от всякакви рисувачи, дизайнери и гобленари, след мустаците, които й завъртя Салвадор Дали, моите мъниста не са толкова драстичен арттероризъм.
Леонардо, не знам за теб, но за мен беше удоволствие да си разговаряме - аз, Ти и Тя. Благодаря ти.
Както и да изглежда отстрани - аз изразих преклонението си към гениалния творец и към мистериозната усмивка на Джокондата.
Мънистената картина подарих на специален за мен човек, за когото Мона Лиза е единствената икона.
А снимките май ме измъчиха повече от бродирането - все не се получава това, което е. Затова ви показвам няколко варианта, но май най-добре да дам и адреса: който иска - да види.

,

Роси, ти вече толкова усъвършенства тази техника, че можеш да водиш "мастер клас" на руските дизайнерки. Адмирации.

Най-после! От кога я чакам тази Джоконда. Сега разбирам,че ти липсваше вдъхновението от срещата с Леонардо,за да я финализираш. За съжаление на нито една от снимките не личи колко всъщност е красива,макар,че съм я виждала на живо само на половина ушита. Невероятна е. И да ме извинява Леонардо, колкото и да е велик, не ме е страх да призная,че твоята Мона Лиза ми харесва повече. Не е изгубила загадъчната си усмивка, но е по-женствена в твоето изпълнение. А в тази рамка,която прекрасно я допълва си е направо произведение на изкуството.

Последно редактирано:
Нямам думи :zippie:, просто един огромен поклон за творчеството, изяществото и красотата. :clap::clap::clap:

Росе, с теб се знаем толкова отдавна, а не преставаш да ме изумяваш. :eek:Твоята Мона Лиза достойно съперничи на оригинала. Велика си! Почти като Леонардо!:clap::clap: Прекланям се пред майсторлъка и творческото ти въображение!:kissyou:

Никога не съм си и помисляла че някой може да направи такава Мона Лиза и то с мъниста - шапка ти свалям :clap:
Изключителна е :kissyou:

Дори не съм си и помисляла, че може да има мънистена Мона Лиза, при това да е толкова сполучлива. Намирам идеята за това изключително креативна, а за изпълнението получаваш не 6, а 66, че даже и 666.

Поздравления за поредната красота!:clapДо преди месец и аз се занимавах с Мона Лиза, но твоята е по-близо до оригинала!Още в началото на гоблена,реших,че не ми се получава добре и я уших само защото бях я обещала.Та с две думи-шита на инат!А твоята май е ушита с желание!Би ли споделила с колко бр. мъниста си сътворила този уникат?И колко цвята?

Каквото и да кажа няма да изразя възхищението си от това което си сътворила.Наистина епрекрасна,а и сътворяването и с мъниста е уникат:clap::clap:За твойте златни ръце хиляди :kissyou::kissyou:

Мила rosi22,

За първи път попадам на твоята страничка и просто се прехласнах по всичко, което си изработила!
Имаш невероятна фантазия, с която създаваш толкова уникални творби!

Много, много ми харесва всичко!

Поздравления от мен :kissyou::kissyou::kissyou:

Като в анимационен филм паднаха ми очите до земята и после пружинираха преди да се приберат на мястото си!:clap::clap::clap:
:confused: Сигурна ли си, че не си някоя пра- пра внучка на Леонардо?
Сигурна съм, че ако можеше да види твоята мънистена Мона Лиза щеше много да му хареса.:flower:

Роси, приеми и мойте поздравления за новите, прекрасни мънистени творби!
Талантът си е талант!:clap:

Боже мой !Каква красота.Аз съм светлинни години назад с гоблените.:confused::clap:на теб!!!!!!

Най-после! От кога я чакам тази Джоконда. Сега разбирам,че ти липсваше вдъхновението от срещата с Леонардо,за да я финализираш. За съжаление на нито една от снимките не личи колко всъщност е красива,макар,че съм я виждала на живо само напалавина ушита. Невероятна е. И да ме извинява Леонардо, колкото и да е велик, не ме е страх да призная,че твоята Мона Лиза ми харесва повече. Не е изгубила загадъчната си усмивка, но е по-женствена в твоето изпълнение. А в тази рамка,която прекрасно я допълва си е направо произведение на изкуството.

Само да допълня, че твоята поне "цвят" има ... :D Да ме прости Леонардо, не ми е от любимците, а за Мона Лиза да не говорим, но наистина при теб е по-добре ... :kissyou: Мале, направо богохулствам ... :D

Назад