Моите бродирани настроения

• Началник на темата Началник на темата rosi22
  • Начална дата Начална дата
Идеално си подбрала рамката - пасва много добре! Поздравления!:clap::clap::kissyou: С какво ли ще ни изненадаш следващия път при тази твоя изобретателност:confused:?

Вяра, Надежда и Любов са прелестни , а и рамката много им подхожда. И визитката на Мартин е много сладка, като самото бебче>

Направо нямам думи да опиша колко са красиви творбите тил. Благородно завиждам на въображението ти и смелостта да го осъществиш! Чудесни са всички, кой от кой шедьовър по-красив

След всичко,което прочетох и видях до тук ,само мога да кажа,че такава красота и хармония може да създаде единствено човек ,чийто живот е изпълнен с красота и щастие......Възхищавам ти се от сърце!!!!!!:kissyou:

Роси, винаги съм казвала, че си ТВОРЕЦ и ти продължаваш да го потвърждаваш. Невероятни са .... нямам думи :clap::clap::clap:

До сега не бях попадала на страничката ти, но днес направо се заплеснах и зарязах и децата:D. Всичките ти творби са много красиви и пълни с живот и настроение. Особено ми допадна твоята разработка на йероглифите, тъй като съвпада и с моето виждане за тях - 5, а не 4. В някой от следващите месеци може би ще те помоля и за схемите им, но сега просто нямам време за тях. :clap::clap::clap: за всичко, което си сътворила и предстои да сътвориш!

Ама докато си намеря темата........ Трябваше да се сетя, че е на последната страница!:D
Като гледам какви красотички сте измайсторили, нямате настигане! Почти се доближавам до кардиналното решение да си изхвърля иглите, конците и кашона с мънистата. Никаква гобленарка не излезе от мен през тази година.
Да покажа поне стъкларията, дето я нашарих за новогодишни подаръци. Още съхне. Абе с четката си е друго, не е като да си бодеш очите с иглата!

:clap::clap Само какви красоти си сътворила, всичко е толкова красиво.Дай повече информация, какви бои и инструменти ползваш.:clap:

Страхотни красоти!!!Прекрасни са ти не само гоблените,но и всичко с което се заловиш!Много ми хареса декорацията на стъклените предмети!Хайде, разкажи повече за това!

Мислех,че са ти засъхнали и четките и боите.:D А се оказа,че за отрицателно време си сътворила красоти за цяла изложба,кое от кое по-хубаво, да му е трудно на човекда избере най-хубавото.:clap:
А иглите, панамата и мънистата не бързай да изхвърляш. Повече от сигурна съм,че не е далеч времето,когато ще те посети и музата, и феята на гобленарките. Роси, все още има какво да ни покажеш,очаквам от теб отново нещо уникално и ти ще го направиш, поне заради мен, нали?:kissyou:

Ти доказа, че не е важно как ще направиш нещо красиво, важното е да бъде радост за окото! Твоите стъкларии определено са точно толкова произведения на изкуството, колкото всеки гоблен!

в

Знаех, че ще има изненада за нас и близките ти.Чудесно хрумване и ефектно изпълнение. Роси, поздравления.

Роси, много си права за иглата и конеца, аз например за това преминах на мини моделчета, че уж по-бързо :greeneye: но пък новите ти творения са приказни, ти просто си имаш талант... всичко, с което се захванеш става прекрасно, от последните ти творения се вижда, че четката много добре е паснала на дланта ти и ето какви красоти ни показваш, а и много практични!!!:loveglasses: :clap: Красоти :clap:

:clap::clap::clap:Роси прекланям се пред твоите вълшебни ръце изпод които излизат такива уникати, които едва ли могат да се открият някъде другаде. Вълшебни стъкларии - гледах ги на няколко пъти и не мога да им се нагледам - толкова красиви и перфектно изрисувани, като от ръката на изкусен художник. Мисля, че веднъж вече съм ти задавала въпроса, но не помня дали получих отговор - какво не можеш да направиш? - имам чувството, че притежаваш вълшебна пръчица, която изпълнява желания.
По въпроса с иглите и конците - има такива периоди - някои много дълги, други по-къси, но крастата си е краста - така да знаеш. При мен периода беше от около 15 години и като започнах - стой та гледай.
Доволна съм, че се появи отново във форума след толкова дълго отсъствие. Винаги е било вълнуващо да се влезе в твоята страничка, защото от там дебне изненада.:idea::kissyou:

За първи път попадам на Вашата страничка и останах възхитена. Съжалявам, че не Ви познавам. Такива творби може да сътвори само безкрайно духовен човек!

Роси, наистина, че по Коледа стават чудеса. Ти си едно от тях, винаги съм се възхищавала на твоя талант, с каквото се захванеш заблестява в ръцете ти! Невероятна си мила, а иглите и мънистата не бързай да ги изхвърляш сигурна съм, че скоро ще ни изненадаш с нещо друго сътворено от теб и то по вълшебен начин. Желая ти през Новата година още чудеса да сътвориш и да не забравяш да ни ги покажеш и ние да им се порадваме! УСПЕХ!!! :kissyou:

Назад