oonnato 11 Септември 2012 #45 Ками,иконата е страхотна:loveglasses:Аз още не съм пробвала да шия с мъниста,но резултатите на всички съфорумки много ми харесват. Успех и леко раждане:kissyou:
Ками,иконата е страхотна:loveglasses:Аз още не съм пробвала да шия с мъниста,но резултатите на всички съфорумки много ми харесват. Успех и леко раждане:kissyou:
kamellia Гобленар 14 Септември 2012 #46 Благодаря! :kissyou:Дано да е леко и по- бързо от първото Ето и Tweety на Роял Париж май- накрая готов :idea:
Благодаря! :kissyou:Дано да е леко и по- бързо от първото Ето и Tweety на Роял Париж май- накрая готов :idea:
lili49 14 Септември 2012 #48 Каме браво красиво попълнение за детската стая.Останало е още малко време.Дано всичко мине леко и без проблеми.:kissyou:
Каме браво красиво попълнение за детската стая.Останало е още малко време.Дано всичко мине леко и без проблеми.:kissyou:
NADIA_VT 14 Септември 2012 #49 Ками, много сладуресто ти е станало петенцето! Браво! :clap::kissyou::clap: Успех в родилното! :thumbup: От мен да знаеш, второто излиза по-бързо от първото, така че проблеми няма да имаш. Стискам палци!:kissyou:
Ками, много сладуресто ти е станало петенцето! Браво! :clap::kissyou::clap: Успех в родилното! :thumbup: От мен да знаеш, второто излиза по-бързо от първото, така че проблеми няма да имаш. Стискам палци!:kissyou:
kamellia Гобленар 24 Май 2013 #52 Мн отдавна не съм показвала етап на Дим. Той е почти готов. Имам малко контурче още само :idea: [/URL][/IMG]
Мн отдавна не съм показвала етап на Дим. Той е почти готов. Имам малко контурче още само :idea: [/URL][/IMG]
Vili_SS 25 Май 2013 #54 Голяма красота е :clap::clap: , идваме на кафе че до морето може да по хладно отколкото при нас
kamellia Гобленар 15 Март 2014 #56 Дима още си чака останалият контур.:-| Сега шия това за подарък. Подборът на мънистата е мой. Преглед на прикачен файл 173970
Дима още си чака останалият контур.:-| Сега шия това за подарък. Подборът на мънистата е мой. Преглед на прикачен файл 173970
irena_gemini Гобленар 15 Март 2014 #57 Кога успяваш???Все нещо интерсно ще сготвиш или децата гледаш....браво :clap:
kamellia Гобленар 17 Март 2014 #58 Има седмици, в които изобщо нямам време, но като се освободя гледам да наваксвам :idea: Преглед на прикачен файл 174003 Преглед на прикачен файл 174004
Има седмици, в които изобщо нямам време, но като се освободя гледам да наваксвам :idea: Преглед на прикачен файл 174003 Преглед на прикачен файл 174004
kamellia Гобленар 22 Март 2014 #60 Преглед на прикачен файл 174089 - Вече готова Ще бъде подарък за моята майка Светлана :kissyou: