kamellia

• Началник на темата Началник на темата kamellia
  • Начална дата Начална дата
Приказно красиво, :clap::clap::clap:

Има още един на тази фирма, пак Венеция - него ще го шиеш ли?

venecia.jpg

Приказно красиво, :clap:

Има още един на тази фирма, пак Венеция - него ще го шиеш ли?

venecia.jpg

Благодаря! Лично на мен тераската повече ми харесва, но я шия за подарък. Ще попитам получателят и дали му харесват гондолите :D и иска ли серия :idea: Благодаря за идеята! :idea:

Почти говото е кафето :idea: Остана контура и детайлите / френски възли и мързеливи маргаритки/

e2abf543d904.jpg
[/URL][/IMG]

На кафето направих френските възли, ама нямам желание за контур :oops::sleepy:, лейзи дейзита и почнах тази Казанска Богородица с мъниста

d587efefd4b2t.jpg
[/URL][/IMG]

Отличничка си ни ти! От линийката в подписа ти разбрах,че скоро Сияна ще става кака- сестричка ли ще си има или братче?

Оуууууу Ками пак си се върнала на мънистата. Аз мислех, че показваш последният етап на морското кафенце, ти не си издържала и пак си преминала на мънистата. И мен ме чака тази красива икона, но ще има да почака още малко.

f8da8cca2862.jpg
[/URL][/IMG]

Лети,моята докторица все 50 на 50 % за бебето.
-"Какво имаше ти у Вас?"
-Аз: "Момиче".
Тя: -"Ами натам май върви пак" :D
Каквото и да е, само живо и здраво да е и да дочака термин, че в нач.на месеца имаме мн неща да уреждаме и дано съм 2 в едно още :D

Ками, дали разбрах правилно, че си бременна? Ако е така, ти пожелавам лека бременност и безпроблемно раждане.
:kissyou:

Да се отчета, ако шиех вс ден можеше да е повече:shy2:
c48f7d6c1845t.jpg
[/URL][/IMG]

Последно редактирано от модератор:
Никак не е малко с коремчето аз последните 1-2-3 месеца не пипвах гоблена то ремонти или те сръчкат в ребрата :D а и сега време няма.Най важното сега е да ти си добре и всичко да мива по вода :kissyou:

Ками, живи и здрави и ти и бебочето, дано да си дочака термина и ти да си свършиш всичко планирано! Да минава всичко леко! :kissyou:
Много ти е хубава мънистената икона и добре напредваш по нея!

О, Ками, бързо напредваш, браво!:clap:
Стискам палци за бебчето всичко да мине както е планирано!:kissyou:

Опира или не опира корема, няма значение. Аз като стоя права или като вървя какво ли не ме боли:(

Днес от 15ч. се присъеди към отбора на готовите неща ;)

5377bd583920.jpg

Назад