Гоблените на Marji

• Началник на темата Началник на темата marji
  • Начална дата Начална дата
Великден е още далеч, но празничното настроение вече ме е обзело. В резултат на това ето една готова салфетка, която отдавна харесвам.:idea:

:clap:започна и твоята великденска треска чудесна сълфетка си направила чакам с нетърпение какво ще е следващото :kissyou:

ето и последните ми великденски творения - малко яйчица за близки и приятели:

Марианка,всичко ,което правиш е приказно красиво!!!Яйчицата греят ,като истински малки слънца!

Наистина прекрасни неща! Възхитена съм!

Обаче имам един въпрос: Салфетки, възглавнички и прочие, не ви ли е съвестно като ги използвате, че ще се омърлят или ликьосат с нещо?

Винаги съм се възхищавала на такива неща, но никога не бих си позволила да ги направя, защото при използване е съвсем нормално да им се случи нещо... особено на декоративните възглавнички. Имам мопс, който се катери навсякъде и се чуди къде по-напред да си избърше муцуната, а котака си чеше ноктите навсякъде... а пък за салфетките винаги ми изниква пльосната филия с лютеница върху тях и сърцето ме заболява за всичкия този труд, който отива на вятъра...

Браво, Маржи! Много ти се радвам на продуктивността:) Видях всичко ново и във фейс, но и тук да те похваля :clap: Навреме си се разписала за идващият празник :bunny:

Благодаря ви, момичета! veshti4ka , да му мислят тези, на които ги подарявам:D Може да си ги постилат само за настроение и да ги вдигат преди да сервират храна или напитки. Но не мисля че е проблем накапването с кафе или друго при толкова качествени прахове за пране :idea:

Последно редактирано:
Е, ако са само за подарък - да :). Ама аз, въпреки че сина ми е на 20, а дъщеря ми на 18 години, все още си пазя спомените за вакханалиите им по масата и по пода докато бяха малки. Сега са големи, но пък котката и кучето ги вършат като за цяла детска градина хлапета... Та затова при мен само гоблени - рамкирани и закачени на стената и далеч от беладжии... :)

Назад