Среща на goblenite.org в Стара Загора

• Началник на темата Началник на темата Valja
  • Начална дата Начална дата
Аз пак не успях. ata за следващата среща сложи светещ, мигащ и ако може пляскащ по челото надпис, защото аз незнам защо съм решила че срещата е в 15 ч и точно в толкова накипрена се строих пред универсалния. Хубаво поне че се въздържах да не интервюирам чакаците някого си там дами.:D
Гоблените са чудесни. До следващата среща:kissyou:

Здравейте,
включвам се със закъснение, но в пицария Венеция има интернет, ако това ще е от ползаа...:kissyou:

Вени ние които все намираме време да дойдем се знаем и няма що да пишем- виж другите на които все им се отваря някакъв ангажимент точно когато определим среща, те трябва поне да напишат дали този път ще ни уважат или пак са на някаква например свадба :D

Ще направя всичко възможно и аз да присъствам.Дано да няма "стресови ситуаций" до неделя.

Вени ние които все намираме време да дойдем се знаем и няма що да пишем- виж другите на които все им се отваря някакъв ангажимент точно когато определим среща, те трябва поне да напишат дали този път ще ни уважат или пак са на някаква например свадба :D

Жуже, и при нас могат да възникнат обстоятелства, които да ни възпретятстват. Затова не е зле да се обаждаме. Едно ДА в темата не отнема толкова време.
Сега да питам - искате ли демонстрация как се шие изонит, за да се подготвя?

Вени непременно , но не трябва ли и ние да си носим нещо че само като гледаме -вали знаеш приказката кучето като гледало касапин не станало :D- докато не се пробваме едва ли ще стане :confused:

Който има желание да опита може да носи едно картонче, например формат А5, остра игла и конец. :idea:

Вени какъв е размерът на този А5 формат- знам за А4 А3 но това А5 не ми говори нищо скъпа?:confused:

Назад