Среща на goblenite.org в Стара Загора

• Началник на темата Началник на темата Valja
  • Начална дата Начална дата
Мен също ме устройва :) Ама много малко хора се обадиха, дано да сме повече...

[:hello: на всички ! Толкова съжалявам че няма да дойда,но се стопли и напускаме града в почивните дни . :mad:

Часа и мястото остават същите, нали? Нямам спомен за такива промени, но за всеки случай да питам докато е време.

:clap: Браво,страхотни сте! И това ,само от последната среща? Красота!!!
:kissyou:

Красоти ... :clap:

Мене ме е срам да се покажа, пред това, което правите.

Извинете ме за незнанието ,но как да видим линка -при мен не се отваря?

Моля всички , които ще участват в конкурса на "Български гоблен" да ми изпратят на имейла ( s2103@abv.bg ) имената си и с колко гоблена ще участват.

НЕ ВАЖИ ЗА ТЕЗИ,КОИТО ВЕЧЕ СА ГО НАПРАВИЛИ

Красоти ... :clap:

Мене ме е срам да се покажа, пред това, което правите.

Нищо подобно,ти да не мислиш че всички сме като Жужа и Илиянка и майка й, не се притеснявай а ела, на тази среща определено ще има /както всеки път де/:D какво да се види :kissyou:

Аз най-вероятно ще съм извън града и двата дни, така че съжалявам, но няма да мога. Може би следващия път. Жалко, очаквах срещата с нетърпение след дългото прекъсване през лятото. :(

Аз най-вероятно ще съм извън града и двата дни, така че съжалявам, но няма да мога. Може би следващия път. Жалко, очаквах срещата с нетърпение след дългото прекъсване през лятото. :(

Аtera, Вени а какво ще кажете за 2-ри така и така чакахме, поне да можем да се съберем всички ?

Говорих с Вени и тя е съгласна за 2-ри.

Засега срещата се очертава на 2 -ри.
Далечко е, но всеки ще може да си нареди нещата така, че да дойде.

Назад