то веселото настроение ще си го носим ами и подаръците да не си забравим и дано само времето не ни изиграе лош номер ,а ти Вени измисли ли как ще стане томболата ? :kissyou:
По принцип да,можем,но от наблюденията,които имам не мисля,че е най-удобното място.В събота и неделя Моловете са пълни,и едва ли ще се чувстваме удобно там.В града има десетки хубави заведения,но никъде няма да се чувстваме по-удобно както на Чайка,не мислиш ли?Никъде няма да има такова пространство,на което да ни оставят да разпъваме панаираНо Илианка,това е мое мнение и ако другите момичета решат да се видим в Мола,нямам нищо против.
А що се отнася до томболата,мисля,че най-добре ще е на място,като видим колко ще се съберем да направим там листчетата с имената и всеки да тегли .:kissyou:
преди малко се натъкнах на тази тема http://www.goblenite.org/showthread.php?t=8740
нека я обсъдим в неделя и може би да предвидим някои подаръци за там също си мислех да няма да е зле да подарим нещо и на "кафето което ни търпи" :kissyou:
Момичета,мен не ме бройте.За съжаление ,ще пропусна срещата.
Пожелавам ви да си прекарате страхотно,много да се забавлявате,Дядо Коледа да ви донесе чуднички подаръци
И чакам много ,много снимки!
Чудна срещичка сте спретнали като гледам.Нагледах се на красоти,коя от коя по-хубавиБлагодаря ви,че ме направихте съпричастна:kissyou:
Нещата на Жужа ги познах,ама другите чии са?
Илиянка,този път ми събрахте очите с майка ти:clap:
Olera2, благодаря, разгледах внимателно всичко и мога само да се възхищавам на огромната ви колекция. Двете с майка ти може да спретнете няколко изложби. :clap::clap::clap:
А ето и моят подарък от срещата - той е от Рepsssi. Много благодаря, аз никога не бих се наела да ушия нещо с мъниста, но благодарение на теб имам вече и такова гобленче. Само да отбележа, че в ботушчето имаше и близалки, но не оцеляха до снимката.
МОМИЧЕТА, НА ВСИЧКИ ВАС, С КОИТО ПРЕЖИВЯХМЕ НЕЗАБРАВИМИ И МНОГО ПОЛЗОТВОРНИ СРЕЩИ, ПОЖЕЛАВАМ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!!!!!!!!!! :kissyou::kissyou: И ДО НОВИ СРЕЩИ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА.
Тъкмо преди около час проверих във форума дали не е организирана среща случайно, а да не съм получила мейл за нови отговори към темата, и ето, че Златето е писала :kissyou:
Сметнах си набързо смените и аз лично засега клоня към 22ри, тъй като на 23ти съм на работа... Но... каквото решите!
Не че искам да ви разколебавам, но аз лично в тази епидемия от Хепатит А не бих рискувала и то среща в заведение. Така че този път без мен, но ако се срещнете, ще се радвам да видя снимки.
Изчаках да видя как ще се развият нещата,че съвсем бях изключила за хепатита,но наистина най-разумно е да отложим срещата.И макар ,че спряха да говорят по телевизията,май точно сега има най- много заразени.
Хубав ден на всички :kissyou: