d0nka Гобленар 12 Септември 2007 #8 Дадох малко почивка на морския пейзаж и уших това. Помъчих се да го почна с кръстчета, но изобщо не ми спореше и се отказах.
Дадох малко почивка на морския пейзаж и уших това. Помъчих се да го почна с кръстчета, но изобщо не ми спореше и се отказах.
d0nka Гобленар 23 Октомври 2007 #9 Ето и Италия - Тоскана готова. Малко има проблеми с молива неиска да се изпере, но ще мисля някакъв вариант
Ето и Италия - Тоскана готова. Малко има проблеми с молива неиска да се изпере, но ще мисля някакъв вариант
d0nka Гобленар 20 Март 2009 #18 Още един опит с кръстчета. Честита първа пролет на всички - много усмивки и слънчеви дни!:idea:
d0nka Гобленар 16 Септември 2009 #19 летни дребосъци Да обера малко паяжините от темата - малко летни дребосъчета, за съжаление нямах време за повече, но идва зимата ...
летни дребосъци Да обера малко паяжините от темата - малко летни дребосъчета, за съжаление нямах време за повече, но идва зимата ...
pepina_p Гобленар 17 Септември 2009 #20 Всичките ми харесват!!!:clap: Особенно приятен е триптиха!!!:clap::kissyou: