Ето и моя труд

• Началник на темата Началник на темата d0nka
  • Начална дата Начална дата
Гоблените са прекрасни и много свежи!
Много съм впечатлена от избора ти на рамки.Невероятно съчетание на рамка и паспарту:clap:
А така рамкираният триптих е просто уникален!

Страхотни неща си направила , а оформлението е много стилно:clap::clap::clap: ако не е тайна къде правят такива рамки?

Благодаря на всички отделили време да погледнат в моята страничка и оценили малчовците ми.

Нrisipisi, рамките си ги правя в Бриколаж, Кeikal - Дименшъна е готова комплектовка.

:kissyou:

:clap:Браво Доне! Невероятно красиви гобленчета !От толкова много красиви цветя които отглеждаш ,кога ти остана време и тези гобленчета да ушиеш? :idea:
Позрдавявам те за Дименшъна :idea: с кръстчета също е интересно и лесно ; да се шие ,явно се увери в това ;)А триптиха е много оригинален ,даже се замислям и аз да си го ушия :confused:

:!:Как съм могла да пропусна страничката ти. :clap::clap:Възхитителни са ти съчетанията на рамка и гоблен.Чудесни са всичките ти неща. Предполагам,че след като опита кръстчето ,гобленовият бод остава скучен. И той си има красота. За мен всичко,което се направи с усет ,желание и любов е прекрасно.:loveglasses:Лек ден!:-|

Вече го видях в темата:gipsy: и заслужаваш да ти кажа браво! Много хубаво гобленче:clap::clap::kissyou:

Чудесно гобленче.:clap:Нали това е коте с коледна шапка? Спорим със съпруга ми за коте и заек:DВажното е ,че е коледен:kissyou:

Как да не ми е харесало.Хареса ми и още как.Много ти благодаря Донче,за изключително красивия гоблен и подарък.Отново хиляди благодарности.

Чудесно гобленче.:clap:Нали това е коте с коледна шапка? Спорим със съпруга ми за коте и заек:DВажното е ,че е коледен:kissyou:

Коте е, коте и му се хапва глупавичко птиченце:D. Много е сладък този хитрушко, а и ти много стилно си го оформила. Много сладко гобленче да е честито на новата си собственничка и :clap: на тази която го е изработила.

:clap:Браво Доне ! Чудесно гобленче ,оформено с много вкус :idea:.Справила си се перфектно както винаги :clap:

днес разгледах невероятната колекция -Доне страхотни неща си изработила и рамкирани с много вкус:clap::clap::clap::kissyou:

Ето я "Жеравна" в рамка, но нещо ми се струва паспартуто е много голямо, направиха го точно по 3 квадратчета както е дадено по схема , но прецених, че е безмисленно да се шие

Последно редактирано:
Според мен е добре, но най-важното е на теб да ти харесва! Много ми харесва избора ти на рамка и паспарту. Страхотно прилягат на гоблена ти!

Голяма красота!!!!!!!!! :clap::clap::clap::clap:
Винаги съм се възхищавала на всеки започнал и завършил този гоблен - чудесен е, а и паспартуто с рамката му пасва идеално!
Като рисунък е, тези пастелни цветове ..................... прекрасен!!!!!!!!!!

Назад