Val4e 31 Януари 2011 #61 Този пейзаж ми е от любимите и в списъка на чакащите, удовлствие е да го видя ушит! Браво!
neli_ 31 Януари 2011 #63 Цялата ти колекция е невероятна!:clap::clap:И последното попълнение е страхотно.На мен също ми е един от любимите гоблени.
Цялата ти колекция е невероятна!:clap::clap:И последното попълнение е страхотно.На мен също ми е един от любимите гоблени.
1 1226 31 Януари 2011 #65 ей ти нямаш милост.кога успя да избоцкаш и тази красота.поздравления.:clap::clap:
kamellia Гобленар 31 Януари 2011 #67 LENKA каза: :hello: нещо ново Кликнете, за да разширите... Просто красота!!! ♥ Поздрвления и от мен, Ленка! :kissyou:
LENKA каза: :hello: нещо ново Кликнете, за да разширите... Просто красота!!! ♥ Поздрвления и от мен, Ленка! :kissyou:
ani_bumer2008 29 Май 2011 #69 Разгледах цялата тема прекрасна колекция папагалчетата направо са като истински.А тези хъскита прекрасни, аз също ги харесвам много и си чакат реда.:clap::kissyou:
Разгледах цялата тема прекрасна колекция папагалчетата направо са като истински.А тези хъскита прекрасни, аз също ги харесвам много и си чакат реда.:clap::kissyou: