ето нещо и от мен

• Началник на темата Началник на темата LENKA
  • Начална дата Начална дата
нови попълнения

новите ми попълнения , които за съжаление трябва да изчакат за рамки:(

Прекрасна колекция- поздравления.Молитвата е много оригинална.:blueflow::blueflow:

Тази молитва съм я виждала оформена по друг начин,но твоята е много оригинална.Поздравления за всичко,което си сътворила

Ленка браво за сътворената красота .Наистина си ушила много красиви гоблени молитвичката ти е направо супер и на таз панамка:clap::clap::clap:

Ленка, поздравления, много красиви гоблени си показала! Кажи нещо повече за молитвата - това твоя разработка ли е, на каква панама е и с какви конци?

Ленка, поздравления, много красиви гоблени си показала! Кажи нещо повече за молитвата - това твоя разработка ли е, на каква панама е и с какви конци?

даниелка молитвата не е моя разрботка, самия текст го взех от някаква молитва и аз вече незнам от къде а буквите ги ших на фантазия:D рамката и исус са разработка на някаква полска ,чехска или незнам каква фирма това е оригинала

панамата е аида с ламе а конците DMC

красота

:kissyou:невероятна колекция:flower:а последното попълнение е уникално,за първи път виждам такава молитва:kissyou:

Прекрасни нови попълнения:clap::clap:За хаеда- просто нямам думи и аз съм приготвила един,но незнам кога ще го започна:confused::blueflow:

Назад