Това се моите творби

• Началник на темата Началник на темата Radi
  • Начална дата Начална дата
Хайде да започна Новата година с едно мънистено калъфче за телефон, което утре ще замине за подарък. Приемам корекции, все пак е първият ми опит и нещо не ми допада много. Това е едната страна и от другата страна

Да покажа сега с какво се занимавам. Няма да пускам етапче защото смятам да го довърша до края на седмицата. Това гобленче е за един много скъп за мене човек и се надявам да успея да я зарадвам, а обърнете внимание и на поставката на гобленчето :D

Хайде маковете вече са готови, чакат си рамката и пак ще покажа вече напълно готови.
А това е специално за kara52, дано да и хареса музиката :D

Много Ви благодаря за милите думи. Кара, ще го нагушкам твоя приятел задължително, Манче, калъфчето го разших и го преправих отново, вече е подарено и много му се радват. А сега да покажа две дребосъчета, които спретнах в събота и неделя. Едното ще сложа в рамка, а магнитчето ми е подарък от моето Коледно другарче, на което аз изпращах подарък. Дано да Ви харесат.

Да покажа с какво се занимаваме с дечицата от Младежката организация на БЧК, искат да зарадват хората от града за Свети Валентин. Моля за компетентни мнения и идеи, вече се изчерпахме:confused:

Картичките вчера бяха раздадени и приети много добре. А сега да покажа Колибрите вече в рамка и продължавам да се чудя дали да не им сложа стъкло???

Най-после се начудих Колибрите вече си имат и стъкло, а вчера ми донесоха рамката и на маковете. Още нямат стъкло, но бързам да покажа как изглеждат в рамка. Дано да се харесат на новия им притежател. :idea:

Над това се мъча от месец януари и ето какво сътворих с тази липса на време напоследък

Ради,струвало си е мъченето:clap:Много добре си го докарало това тигрово часовниче:clap:,а сега какво следва?:kissyou:

Ради часовникът е станал страхотен :loveglasses: със сигурност притежателят му ще е много доволен от този подарък, а мънистените гобленчета са невероятни в новите си одежди :clap:

Лелее, срам и резил не мога да си открия темичката. Да поизчистя паяжината от нея с две сърчица, едното сърчице с пиленцето не е много добре изпънато но то е първото ми сърчице и даже вече е подарено но след един обстоен курс от Ели вече съм готова за серийно производство :D

Ради,много много са ти хубави сърчицата:clap:Да знаеш,че са голяма краста:DСправила си се перфектно:kissyou:Еееееееее,не съм чак толкова добър учител:idea:-има какво да се желае и от мен,но се радвам,че съм успяла да ти помогна:kissyou:

Ради, второто сърце е перфектно, а първото си е първо........ не е съвършенно, но симпатично!!:loveglasses::kissyou:

Мили мамичета, скоро нищо не съм показвала но с моята " Джеврие" (свекърва) край мене нищо не върви. И така това е подаръка, който сътворих за дъщеричката на Ели, която на 11.09. ще сключи граждански брак.

Благодаря Ви момичета. Гоблена е мънистен и затова снимката е отвратителна, снимах няколко пъти и все едно и също блести та блести.

Назад