Това се моите творби

• Началник на темата Началник на темата Radi
  • Начална дата Начална дата
Сега ще поставя нещо ново и нещо, което е не толкова ново, но пък вече с рамка. Чашката е подарък на моето братче за новата кухня ще ушия и останалите три.... ама някога:idea:. А другите два вече си имат рамчици.

Току що новият притежател на тази пчеличка ми изпрати снимката и бързам да се изфукам. Това беше подарък за Свети Валентин, схемата е от нета.

Това са моите първи жалки опити да си направя перлени яйчица. Малкото яйчице е едното от подарените две мраморни яйчица, които получих от Дида в подаръчето за 8-ми март.Чакам съвети от вас, за мен са много ценни и поучителни.

Скоро нищо не съм показвала, но сега ще ви покажа какво съм "сътворила", за което искам да благодаря на Мими Добрева, която беше така добра да ми помогне и ето резултата. Момичета бъдете снисходителни, сега прохождам в тази област.:(

Зов за помощ!!!

Момичета, хайде сега помагайте моля, имам си вече два Кандамара /за пръв път се допирам до такова нещо/ нямам идея как да оправя конците и как да ги захвана. Изпитвам ужас да не ги сгреша. Показвам снимките им.

Хайде Арабката вече е готова, не е изпрана и не е изгладена ама нали бързам да я покажа. Арабката ми е подарък от един свиден за мене човек и я завърших за има няма 5 дни. Сега вече са наред Кандамарчетата.

Да се похваля този дребосък го купих преди няколко дни от Пловдив и между Кандамара го уших, за да видя какво ще стане /не е изпран и рамката е сложена само върху него/, а Дима ми го подариха за рожденния ден и не мога да не се похваля и с него, но кога ще го ушия :confused: май между Кандамара ще започна и него:D

А сега да покажа какво творя. Все още не е готово но и това ще стане скоро с такъв помощник :D Това е една щампа, която изработвам с мъниста.

Мили момичета, скоро нищо не съм показвала, мънистената ми прелест има още няколко реда от фона с бели мъниста но те взеха, че свършиха и сега докато си намеря същите ще чака, сега ще ви покажа две невероятни творби - Св. Иван Рилски и Зова на дивото на моя приятелка, която се надявам много скоро да стане член на нашето голямо семейство. Насладете им се!

Мили момичета, това е първият ушит гоблен на моя син /е не без моя помощ :(/ но е предназначен специално за една леля, която след като се запознаха официално му е направила много силно впечатление и е решил да я изненада, дори и рамката сам си е избирал. Дано да Ви хареса и на вас!

Благодаря на всички, които намирате време да надникнете в страничката ми! Сега искам да покажа нещо, което е сътворено от директорката и персонала на Дневен център за деца с увреждания "Дъга" за Коледния базар с който продължава поредицата от Благотворителни базари и търгове за набиране на средства за специализиран превоз на дечицата от центъра. Този базар ще бъде насочен към произведения от мъниста, но ще има и ръкоделия, които голяма част от Вас изявиха желание да дарят за децата. Това са готовите творби, ако модераторите сметнат за необходимо да отворят нова тема в която да показвам творбите.

Последно редактирано:
Покрай Коледните подаръчета да покажа какво уших на моята началничка. Не е изпран и изгладен но нали бързах да покажа :idea:

Мили момичета, днес стартира Коледния базар на Дневен център за деца с увреждания "Дъга". Пускам няколко снимки на част от нещата, в които има участие и на дами от форума. Поднасям най-искрените благодарности на: Юра, Васето, Мина, Ирка, Пепа, Цеца за техния принос за този базар.

Покрай еуфорията около Коледната игра и Коледния базар вече се сдобих и с две нови рамки. Погледнете ги и вие:greeneye:

Хайде още едно коледно гобленче. Шихме го в дует с Rascit0 и вече черната маца прави компания на един черен котарак!

Най-после моето мънистено гобленче е в готовите. За тази година май този гоблен ще е последен.

Назад