ОБНОВЯВАНЕ НА ФОРУМА

Браво на всички за форума!
Харесва ми много, вече прилича на стария, но е много по-хубав и с много екстри, бърза навигация и т. н. Много ми харесват картинките в този вид, виждаш повече наведнъж и не се налага да чакаш толкова време, за да се отворят всичките като преди! Буквите са малко по-големи и така е по-добре, чете се по-спокойно, без да се напрягат очите! Бързия отговор е супер и всичко, всичко!!!
БРАВО, СВЪРШИХТЕ ЧУДЕСНА РАБОТА! :clap: :clap: :clap: :kissyou:

Привет на всички
Скоро нямах време да ви посещавам поради доста ангажименти.
Но това което виждам е направо вържът.
Не че старият не беше хубав
но сега форума изглежда много по - добре.
Поздравления за всички които са се постарали.

Уау...

Нямам думи , последните месеци бях много заета и не бях влизала отдавна, но сега бях изумена, страхоно е всичко.
ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ!!!

:( :( :(

Наистина апелирам за разбиране от ваша страна - много ми липсва бутончето с е-майл на съфорумките! Моля ви , включете го в лентата на всеки, а пък който иска - ще си го пуска!

:( :(

lucy, знаем :).
ако някой ни помогне как точно да го направим ще бъде изпълнено незабавно ;). Вярвам че ще намерим начин, но ще отнеме време.

питане

:confused: Дали е възможно фона на страниците във форума да бъде променен:?: Сивото е много подтискащо :( няма настроение!
Иначе всичко останало е ОК :clap:

Пак питане - дали е възможно в полето където ми излизат емотикончетата аз да си ги подредя според това кои използвам най-често? За да не отварям всеки път допълнителната страница, че мойта стара машина всеки път се шашка и забива по 2-3 мин, докато "стопли" какво се иска от нея! :confused: :confused:

Защо след обновяването на форума се налага всеки път да влизам с потребителското си име и парола? Много трудно излизам, а и не виждам емотиките. Аз ли някъде бъркам :confused:

rebostobg, фона не е сив в момента (в стария форум беше) но иначе може да се смени, имаш ли конкретно предложение?

lucy, емотикончетата няма как да се подредят, защото се пренареждат автоматично, всеки път щом добавим ново емотиконче.

djidjo56, би трябвало вече да виждаш емотиконките. За другото най-вероятно някъде при теб е проблема.

Скарлет, благодаря :).

rebostobg, фона не е сив в момента (в стария форум беше) но иначе може да се смени, имаш ли конкретно предложение?
Не е ли сив? А какъв е тогава? :confused:
Може би някакъв нюанс на зеленото ще стои добре, освен ако сега е нещо такова, пък аз да го виждам сиво.

От опит знам че зеления цвят успокоява окото и не го напряга,а червената гама е дразнител.Избора е ваш.
Успех

:loveglasses: И с очилата пак ми сивее :D
Съгласна съм с Бамби за зеления цвят и в жълто също ,мисля че ще е добре
!

Интересно обаче, че ако рефрешна напр. главната страница и за части от секунда се появява зелена страница, но после пак си става сиво. :confused:
Има ли някой който да вижда форума с фон, който е различен от сивото?

:rainbow: За фона вече си дадох предложението, но аз имам още едно :bunny:
Мисля, че по-свежо ще бъде и ако в горната част на страниците има анимация или картинка (ако помните стария форум)! Не знам как става това, но съм сигурна, че администраторите с компютъра могат да правят чудеса :kissyou:
Дано само не ме...:fight:

:hello: И при мен е сиво. Някой вижда ли друг цвят?
Искам пак да попитам за размера на прикачените файлове - не може ли да се увеличи и да стане както в предишния форум?
Сега разрешениет размери са много малки и не всичко може да се прикача. И преоразмеряването не помага!

Благодаря, вече ги виждам емоцииките:clap:
Днес влязох нормално във форума.
В новия вид форума ми харесва много. Поздравления. :flowerlove:

Назад