ОБНОВЯВАНЕ НА ФОРУМА

Ура! С повечето неща се справих по-бързо,отколкото очаквах.Правилно казват хората,че " На страха очите са големи" Но все още съм далеч от времето,ако ме пита някой нещо да мога да обясня. Не разбирам нищо от компютри и за сега залагам само на моята вродена интилигентност /умря циганката дето ме хвали/ :wink:

Но още не зная как да прикачвам файлове, а и не намерих къде да прочета за това.Някой може ли да ми каже :?:

NIA, ще направим филмче за това как се прикачват файлове,
sweety, рано е за скинове да се мисли в момента, но в бъдеще може и да сложим.
Сега ще се постараем да коригираме цветовете да се доближат до тези на предишния форум.
:idea:

Здравейте,неможах да си позная форума-браво
Нямам думи,дано да се ориентираме бързо всички защото е станало страхотно.
Успех

Поразходих се,но не можах да разбера от къде да пусна ЛС и аватара къде ми е,пак ли трябва да го прикачвам?Благодаря Ви предварително.

valioa, аватара ти е добавен успешно и вече се вижда :flowerlove: .
По въпроса с Личните съобщения честно казано и на нас не ни беше много ясен, но го разгадахме! Вижте начина:
help_pm.gif

Ще се опитаме да направим така че да има и бутонче, както беше преди, стискайте палци.

:idea:

Ами честито и от мен!
Направо не можах да повярвам на очите си! Още разглеждам и се уча, но имам 2 молби:
1. искам си аватара
2. може ли смайлитата да се добавят вътре в текста , който се пише?

Днес е по-добре с цветовете. Дори ми напомня за стария форум. Може би това беше и стряскащото първоначално.Само още ми е терсене с датата,която е толкова невзрачна,че едва я виждам. И това "днес" още не мога да свикна с него.Когато беше изписана самата дата си "сверявах часовника" както се казва, т.е.ориентирах се във времето,а и като видя самата дата се подсещах за много неще,докато това "днес" е малко относително-поне аз така го приемам.
Току що открих нещо /нали съм си любопитко/, отгоре над полето има едно личице и като кликна върху него се показва падащо меню за емотикони, освен това от страни където пише More.
Открих и как се прикачват файлове.До личицето има друго копче-от там се прикачват фаловете.Абе натискайте всички копчета и там си пише.Сега ще се опитам да прикача файл да видим дали ще се получи.

мнение

Здравейте,
аз съм в луд възторг от направената каша.Сигурно мислите, че всички ваши форумци са компютърни специалисти.Съжалявам, ще си пишат само много малко от участващите досега.Това нещо трябваше да се направи с допитване до участниците и освен това да се разясни каква е целта на занятието.Е, някой веднага ще ми отговори - да стане по-удобно и красиво.Не намирам, че е така.Да не говорим, че има много правописни грешки, които говорят че много сте бързали...Защо не са запазени старите ни регистрации, аватари и т.н. ами сега да започваме отначало.Вярно днес е неделя и можем да се упражним върху новото творение.Дано успея да се оправя поне да видя какво сте направили докрай.

сайта е по подреден и изчистен ,

..но аз не виждам нито една картинка .само линкове които не винаги с е отварят , ако идеята ви е била да е по подредено , ок ,хубаво е така ,но аз все още не съм наясно с много от новите неща тук и несмея и да питам ,след едно насметване от страна на една ;много мила дама;.така че ,ние новите ще се чустваме на гости дълго време

lucy , молбите ти са изпълнени.

Masha, промяната на форума се наложи от появилите се проблеми в стария форум като вируси, дупки в сигурноста, проблеми с аватарите, проблеми с прикачването на снимки, некоректно функциониране на известяването и абонамента за теми и т.н... а не само за да е по-удобно и красиво. Старите регистрации и аватари са запазени, така че не е нужно да започвате отначало...

Pepito, картинките не са прехвърлени осще от стария форум, затова в момента не се виждат. Питай всичко, което не ти е ясно, ние ще помагаме!

Моля, не приемайте форума, като нещо ново, той си е същия като стария, приемете го така все едно сте сменили тапицерията, частите и цвета на колата си с нов.
:)

здравейте

аз пьк си искам стария форум .а Цвети да си смени аватор4ето ,в момента много и подхожда

Навярно всичко е направено за по-добро,но за сега не мога да преценя.
Много объркващо е за мен всичко.Аз съм по-възрастна и никога не съм
учила компютър.Прочетох обясненията ,но не разбрах много неща.Термините ,които използват компютърните специалисти са ми напълно непознати.Трябва да потърся някой ,за да ми обяснявя и да ми направи нужните промени.Дано такива като мен да са единични случаи.

Имам въпрос :
какво ще стане със стария форум - ще го изтриете ли или да си пазя линковете:?:

Dayli, би трябвало вече да виждаш емотиконките.

Katerina, направих нужните промени за твоя профил, ако имаш въпроси питай без да се притесняваш, ще помагаме!

lucy, няма смисъл да пазиш старите линкове, стария форум вече не функционира. Пазим го само като архив.

albena, в стария форум имаше много дефекти и оплаквания, че не работят някои неща, честно казано ние също в момента разучаваме новите възможности на форума и сме с много добри впечатления въпреки, че има неща които все още не са ни ясни много.
:)

Форума е обновен едва от 2 дни и е нормално да има лек дискомфорт, с течение на времето се надяваме всички да усетим предимствата на новия форум, някои от потребителите вече се справят доста добре. Както забелязвате има и календар, където може да се добавят събития, рожденни дни, срещи на форума и други.

Dayli, би трябвало вече да виждаш емотиконките.

Форума е обновен едва от 2 дни и е нормално да има лек дискомфорт, с течение на времето се надяваме всички да усетим предимствата на новия форум, някои от потребителите вече се справят доста добре. Както забелязвате има и календар, където може да се добавят събития, рожденни дни, срещи на форума и други.

:) Оценяваме това,което правите и усилията които полагате да се почувстваме пак като у дома си:flower: И ви благодарим:flowerlove:

Назад