Freeky 4 Април 2012 #102 Лили просто нямам думи.... освен да кажа че се възхищавам на хора като теб! :kissyou: А гоблена е чудесен :clap:
Лили просто нямам думи.... освен да кажа че се възхищавам на хора като теб! :kissyou: А гоблена е чудесен :clap:
sineokata 5 Април 2012 #104 :clap::clap::clap: много си бърза колко красоти си сътворила още в началото на годината пейзажът на милена стил ли е? с какви конци?
:clap::clap::clap: много си бърза колко красоти си сътворила още в началото на годината пейзажът на милена стил ли е? с какви конци?
decor 5 Април 2012 #106 Какво ти попълване, ти направо я препълни тази страница. Това кога успя да го смайсториш??? Сигурно ще се повторя, ама нямаш стигане :clap::clap::clap:
Какво ти попълване, ти направо я препълни тази страница. Това кога успя да го смайсториш??? Сигурно ще се повторя, ама нямаш стигане :clap::clap::clap:
maleks Гобленар Модератор 5 Април 2012 #109 :clap:Eй, честито!Много красив, и позитивен, и топличък пейзаж!Много ми хареса! Яйцата- "ще ти проговорят":idea:!, както казват по нашия край!
:clap:Eй, честито!Много красив, и позитивен, и топличък пейзаж!Много ми хареса! Яйцата- "ще ти проговорят":idea:!, както казват по нашия край!
did_tag Гобленар Модератор 6 Април 2012 #110 Единствено мога да кажа - ВЕЛИКОЛЕПЕН ........:clap::clap::clap::clap::clap:
NADIA_VT 6 Април 2012 #111 Браво Лили! :clap: Страхотен е, ти направо шиеш със скоростта на светлината! :kissyou::clap::kissyou:
Браво Лили! :clap: Страхотен е, ти направо шиеш със скоростта на светлината! :kissyou::clap::kissyou:
bole Гобленар 6 Април 2012 #114 Браво !!!! Всичко е супер . От бързо по бързо се шие при теб !:clap:А какво сме започнали не знаем Тръпнем от желание да разберем :kissyou:
Браво !!!! Всичко е супер . От бързо по бързо се шие при теб !:clap:А какво сме започнали не знаем Тръпнем от желание да разберем :kissyou:
lili49 6 Април 2012 #115 Bole все още нищо не съм започнала.Занимавам се с дреболии.Но имам планове.Пак ще бъде на Дим но този път ще шия кръсчета
Bole все още нищо не съм започнала.Занимавам се с дреболии.Но имам планове.Пак ще бъде на Дим но този път ще шия кръсчета
venipetgab 9 Април 2012 #117 Лили, желая ти бързо оздравяване, а дреболийките са много сладки.:clap::clap::clap:
m_rija 10 Април 2012 #118 Прекрасни са , Лили! Особено ми харесаха сърцата с тези пъстри пеперуди! Пожелавам ти бързо да оздравяваш. :kissyou:
Прекрасни са , Лили! Особено ми харесаха сърцата с тези пъстри пеперуди! Пожелавам ти бързо да оздравяваш. :kissyou:
did_tag Гобленар Модератор 17 Април 2012 #120 Пу, първа...............:gipsy: Лили, фантастични им са рамките :clap::clap::clap::clap: