мойте гоблени

Лелее половин година нищо ново при мен.:(
Сега да покажа моите коледни красотички не са красиви като вашите но са си мои.:D

:clap::clap::clap:Лили!Хубави са, по- по ,от моите, които не съм направила:idea:Каквото ръчица е пипнала ,все е хубаво!Честити!

Поздравления, Лили! И за бродираните елхови украшения, но най-вече за покривката! Страхотна е!!!:clap::clap::clap::kissyou:

:clap:не знам какво не им харесваш на играчките:confused:
чудесни са , а покривката отдавна съм ти казала че е много хубава и няма начин да не се хареса -майсторица си и при това тъчеш на много станове:D

Ауу, Лили, вече половин час се губя из дебрите на твоите теми! Предполагам, че би се затруднила да ги преброиш, но ще кажеш ли колко гоблена имаш?? :D

Всичките ти красотички са много симпатични, а за другарчето какво да кажа... мога само да завиждам! :clap:

Има ли някъде албумче с твои снимки, където мога да видя всичките ти творби на едно място?

:kissyou:

Голяма красота ! Браво ,Лили!
Открехни ни малко,коя ще е следващата красота,която ще подхванеш?:idea:

Лили , поздравления :clap:
Аз си знаех ,че ще бъде готов много преди изложбата , измъчи те , но краиният резултат не е лош , пък и е нещо различно , аз за първи път го виждам . А сега какво следва :greeneye:

Лили, гоблените ти винаги са страхотни! Това е поредното доказателство! Моите уважения към личността ти и труда, който полагаш за да създаваш тези красоти!

Лелеееееееее последният ти гоблен май много единични бодчета има..........:loveglasses: Поклон за огромния труд вложен от теб!!!:clap:
Ама не разбрах Старият Пловдив ли ще да е това?!?!!?

:D:D Пепи аз го ших но и така не разбрах нищо за гоблена.Прилича ми е на Стария Пловдив и на Трявна.:confused: Ако някои знае нещо нека да каже.

Назад