От доста време съм във форума, но чак сега открих тази тема и ще ви се представя.
Казвам се Деси, приятно ми е! :idea:
На 32 години съм. Завършила съм математическа гимназия, а след това - журналистика в СУ. Първото ми работно място беше още в І курс - студентка, в най-хубавото /тогава/ столично радио - 99. Оттогава съм сменила няколко вестници и телевизии, "изгледах" една дъщеря /в на 12 ноември ще навърши 12 години/, успях да се разведа и да намеря нов съпруг. Животът ми е динамичен и не се оплаквам от скука.
В момента съм програмен редактор в "Диема Вижън". В нашата стая, откъдето обикновено ви пиша, правим четири телевизии. Опитват се да ме дърпат към политиката. Едва ги озаптявам.
Първият си гоблен получих като подарък за десетия си рожден ден. Бродирам, откакто се помня. Бог да ги прости - двете ми баби бяха родом от Калофер и Сопот, израстнала съм със шевиците им и доста ме караха да им помагам. Малко преди въпросния ми рожден ден се влюбих в "Момичето с книгата". Нашите доста се чудеха, дали да ми се доверят за такова нещо, но все пак го направиха и аз не ги разочаровах.
Всъщност, този първи мой гоблен май е единственият, който запазих за себе си. Оттогава съм ушила десетки, но съм ги подарявала на близки хора - приятели, роднини. Сега обаче отново съм решила да работя за себе си. Тематично. Решила съм да "обзаведа" спалнята с избрани еротики

, а също и "гостната" - с индиански мотиви.
Съжалявам, че написах толкова дълъг постинг. Увличам се понякога...