Професионално представяне

mi da si kaja i az...

zavar6ih TU-Sofiq , IPF-Sliven injener -pedagog sam sas spec. Elektronika i avtomatika i ednogodi6na cpecializaciq Kompiutarni sistemi . Dosega rabotih samo kato u4itel v Ob6to obrazovatelno u4-6te/ 3 predmeta: Baza danni,Informatika; i Informacionni tehnologii; i zip s deca 2 grupi ot 3,4 i 5; i 6 i 7 kl./;v Mehanotehnikum /CAD sistemi; Prilojenie na CAD i CAM sistemi;Tehni4esko 4ertane ;Avtomatizaciq na proizvodstvoto;Auto CAD;/v Elektrotehnikum / Avtomatizaciq na elektrozadvijvaniqta;+zipove;U4ebna praktika;Laboratoriq po elektronika;/Imah 4asove vse s golemite ot 9 - 13 kl.
sega nqmam rabota v mai4instvo sam i neznam kakvo 6te rabotq ,sled nqkoi mesec po4vam da si tarsq rabota.A ,4e nqmame zakoni i 4e ne se misli za bremennite i decata se obedih ot opit.Posledniq direktor kato razbra ,4e 4akam bebe ne mi dade nov dogovov kato predi tova dori govorihme da mi namalqt 4asovete 4e imah dni s po 13 4asa na den /izlizam v 6.30 i se vra6tam v 8.00 va4arta /,no....

dannika,за това,което си написала си права-директорката на банката,в която работех аз преди да забременнея ми вдигна ГРАНДИОЗЕН скандал като разбра,че ще влезна в болница,защото съм с проблемна бременност!И сега дори по улиците се разминаваме с нея!

taka e ,vseki gleda da te pre4aka- obedih se ;
fani77,mn gadna postapka-sqka6 tq ne e jena i ne znae kakvo zna4i bebence...
na moq direktor dori mu predlagah da vzeme mestoto mi/vapreki ,4e bqh tituliar - u4itelite 6te me razberat/ ,no da me vodi na rabota za da mi varvi mai4instvo ot tam,az 6tqh da si vnasqm 6-te lv. zdravna osigorovka, a ne v 8 m. da si tarsq nova rabota - nenormalno-koi tarsi bremenni za rabota;moje6e da me ostavi ,no ne be6e 4ovek.sega i az go podminavam...a ina4e kato doide iuli- avgust se tragva na lov za deca -togava e hubavo da ima broika, ina4e e lo6o da si bremenna u4itelka.v 6to za nenormalen svqt jiveem.....

Здравейте всички,
Казвам се Камелия, отскоро шия гоблени. Всъщност, не съм завършила и първия :).
Завършила съм Туризъм, а в момента уча Бизнес финанси.

нова съм, то е ясно

Здравейте! Казвам се Ирена от Видин. На 37 години с две дъщери. Работя в Статистика. Завършила съм СУ, информатика. Шия гоблени от няма и две години. До сега съм ушила три, и завършвам още два. Но само готови комплекти.
Във форума съм се изгубила безвъзвратно, и не знам откъде да изляза. Толкова модели ми харесват, че не знам откъде да започна. Във Видин имаме проблем с панамите. Няма голям избор, а са доста скъпи. Вече бих шила и нещо без фон, на едноцветна панама. А в единия магазин имаме Аида 14 на облачета в три нюанса. Това за сега. Здраве!

Здравейте!Казвам се Елена .Завършила съм икономика във Варненския свободен университет.Немога да кажа,че работя по специалноста си,но знанията ми помагат в работата ми.Гоблени шия от много години.В момента шия "Ковачницата".

Здравейте! От скоро съм тук.Казвам се Светла и шия гоблени от около 15 години с прекъсвания. Видях гоблени на Ленарте,които се шият с кръстат бод и много ми харесаха.Досега не съм шила кръстчета и незнам дали ще се справя.Имам много въпроси ,но и на много намерих отговор като четях този сайт. Разгледах много от нещата,които сте ушили и съм направо замаяна. Искам да ушия Жената с коня на Ленарте,но ще видим...Това е за сега .Поздрави на всички!

Здравейте и от мен.Казвам се Катя и в момента работя най-трудната професия"домакиня".Е остава и по малко време зашиене между печката пералнятя уроците на дъщерята и кандидат студентската подготовка на сина и мъжката половинка в къщи.Но всекимо своето.Той си прави самолетчета аз гобленчета.:D :D :D

Здравейте.Във форума съм от 2 мес., но едва вчера забелязах тази тема.Казвам се Радка и съм на 32 г.Завършила съм Икономически университет- Варна-специалност "Счетоводство и контрол" и работя като счетоводител. От Ъмбол съм, но в момента живея във Виена. по гоблените ме запали сестра ми и шия от 10 г., но не акивно.До сега съм ушила 3 гоблена и имам още 3 незавършени, но като гледам всички вие какви красоти сте ушили и аз се вдъхновявам да завърша моите.:)

Здравейте ,казвам се Жана.Работя като брокер във фирма за недвижими имоти.Шия гоблени от три години.Имам 6 ушити ,но двата съм ги шила по два пъти,какво да се прави,някои хора ги продават,а пък аз ги подарявам.,но не съжалявам.Много ви се радвам на всичко ,което сте изработили исе надявам и аз да шия повече сега.На 40г съм ,имам двама сина,които вече са големи и имам повече време.

Още един маниак с 20год.стаж

Здравейте!:kissyou: Щом сме тук,значи сме болни от една и съща болест-красотата.
Казвам се Александра и съм на 32г.И образованието ми е цветно като гоблените-Езикова гимназия,бакалавър по"Библиотечно-информационни дейности",и :D магистър по"Държавно управление".
На администраторите, модераторите и участниците изказвам едно голямо::clap: Целувки на всички!:kissyou:

Здравейте , казвам се Теменужка.За сега съм домакиня,защото децата са ми малки, но иначе се водя като икономист, но винаги съм работила като продавачка.:idea: Сега малко имам време за гобленчетата, но се надявам като порасне малко още, моето малко съкровище, да имам повече време за това хубаво хоби- гоблените.:-|

Аз съм завършила ИНФОРМАТИК , но работя като графичен дизайнер което не е лошо. По цял ден се надахвам та като се върна вечерно време да не оставя гоблена си до като не ми се преспи .

Здравейте,казвам се Гинка и съм във форума от една седмица.По професия съм инжинер и работя като техника по безопасност в родния си град Кърджали.Гобленарка съм от 11 години и имам ушити 58 гоблена,имам много подарени , което ме удовлетворява.Имам две момичета ,които са студентки.Затова ми е много трудно да си купувам комплектовани гоблени.Напоследък сама си сабирам конците ако има откъде да си взема схема на някои красив гоблен.Много обичам да шия пейзажи,по известни картини и на религиозна тематика.

аз съм кулинар по професия,но и аз съм ''домакиня'' .ако ми остане свободно време помагам на съпруга ми,който отскоро отвори ''антиквариат'' и мога смело да кажа,че в селски град като нашия добре върви(аз съм от ямбол:))

Здравейте всички! Казвам се Елиза и съм гл.счетоводител в строителна фирма. Шия гоблени от много години. Имам приятелка с магазин за гоблени и тя ми прави комплектовките. В сайта съм от съвсем скоро и не съм го проучила изцяло все още.

Назад