Професионално представяне

Не болест... ами мания е това. А маниите се задълбочават. Не са като болестите - да се лекуват. Хайде, вас ви бъзикат, ако не шиете, а мен какво ме правят, когато кажа, че бродирам или плета. Никой не ми вярва. А като все пак разберат, че наистина и с това се занимавам... ми казват, че съм болна. Толкова ли нямам какво да правя... Ей такива. Но аз съм агресивен защитник на това аристократично хоби и ... вече имам 3 познати момчета, които започнаха да бродират покрай мен. И да се интересуват от конструиране на гоблени, конци, основи. Освен, че е мания това, то тя е и заразна :+) Всеки от вас може да си спомни от кого се е заразил :+)

Мен ме научи да бродирам и плета баба ми - аз покрай нея израстнах. Ама си спомням бая хора, които съм запалила,- състудентки, приятелки, включително и две колежки. Сега в службата като се съберем в стаята за почивка говорим само за гоблени, схеми, конци,носим да видят другите какво сме ушили и май ще станем повече. Между другото преди няколко седмици си купих каталог с приложения от Коутс. Няколко пъти разговарях с една твоя колежка - Цветалина Шишкова. Много любезно момиче. Поздрави я моля!

mylli каза:
:lady: nellli има има , ние дори сме я обсъждали тази тема. Това е болест от която лекуване няма- такава диагноза са ми поставили във къщи :lady:

Нали с тебе имахме една идея на времето да заформим група и да се подвизаваме на 4-ти километър и така си остана :?
Мисля че сега е момента да я подновим и обсъдим на ново ... :D :D :D
Май трябваше само доставчик да намерим който доставя на място материали .... :D

:) Хей Jovany как не сме се сетили - ето ни го доставчика, той съвсем близо до 4-ти километър, малко по нагоре :wink: Аз тръгвам веднага само дето не знам домашните дали ще са съгласни, все пак ще си изпуснат безплатната домашна прислужница хахахаха :oops:

Време е и аз да се представя -конструктор моделиер съм :lady: ,
Но по стечение на обстоятелствата с моя съпруг се занимаваме с частен бизнес вече 8 години , имаме internet & game club :yes: а също така и фирма за продажба
на компютри и аксесоари за тях . С гобленарство започнах да се занимавам
когато бях бременна със синчето :yes: толкова бях запалена по ръкоделието си че
го носих в болницата и единствено то ме успокояваше :lady: и до сега
всяка свободна минутка съм с игла в ръце :wink: в момента се опитвам да заразя и сестра си ,ннооооооо тя се дърпа :wink: надявам се да успея ,за да сме две
безнадеждно пристрастените у дома :D

Последно редактирано:
Да се представя и аз: аз съм преводач. Завършила съм Приложна лингвистика - английски и френски. Преди 4 години ми се наложи да науча италиански, а сега усъвършенствам руския... :lady:

Здравейте

:lady: Здравейте и от мен:включвам се с най-голямо удоволствие,само че, както виждам, близо 90процента от участниците са висшисти - свалям ви шапка...Аз съм завършила реална гимназия/така се казваше преди/Работила съм най-вече в сферата на търговията - от 1990 г имам фирма и в момента работи усилено - занимаваме се със стругаро-изтеглаческа дейност,която е доста рядко срещана в България.Аз само ръководя нещата - административната част.Повечето време се излежавам и шия гоблени.Ето и част от това,което правим/за тези,които се интересуват/ http://snimka.bg/album.php?album_id=6383

Радвам се,че виждам и други цветя тук :D Аз съм Лилия и съм още ученичка,така че поне засега така като гледам съм най-малкия член на този форум :D

Здравей

sweety каза:
Радвам се,че виждам и други цветя тук :D Аз съм Лилия и съм още ученичка,така че поне засега така като гледам съм най-малкия член на този форум :D
:lady: Здравей Свети, радваме се, че си най-малката - но за това пък - гобленарка,нали ?

Здравейте и от мен.Казвам се Петя и съм студентка първи курс.Отскоро се занимавам с гоблени,но ми доставят голямо удоволствие.Много се радвам че съм сред вас и ми е много приятно да се ровя из форума. :idea:

Здравей

UnHandy каза:
Здравейте и от мен.Казвам се Петя и съм студентка първи курс.Отскоро се занимавам с гоблени,но ми доставят голямо удоволствие.Много се радвам че съм сред вас и ми е много приятно да се ровя из форума. :idea:
:lady: Здравей Петя, радвам се, че ставаме 4 човека от Пловдив.За разлика от Лили,която е най-малката,аз изглежда съм най-голямата :D

Привет и от мен. Аз съм Венцислава. Завършила съм английската гимназия и дотук. Понастоящем работя като консултант по програма САПАРД в една частна фирма, общо взето бумащина, бумащина и пак бумащина. Много се радвам на създаването на този форум най-накрая има с кой да споделям всичко за моето хоби - гоблените. Даже в най-скоро време трябва и аз да си направя снимки на моите творения :idea:
Пожелавам този форум да става все по и По и ПО голям :thumbup:

Добре дошла

:yes: Леле,каква съм кадемлийка - още влизам след тримесечно мълчание - и колко нови хора след мен... :D Добре дошла,миличка, дано се чувстваш добре при нас :kiss:

Здравейте,
И аз съм Лилия. Занимавам се с физика.Гоблените са любимото ми хоби, макар че не ми остава много време за него.

Re: Здравей

Пенка Неделчева каза:
UnHandy каза:
:lady: Здравей Петя, радвам се, че ставаме 4 човека от Пловдив.За разлика от Лили,която е най-малката,аз изглежда съм най-голямата :D
ами че то и аз съм от пловдив :lady: :D
sweety написа:
Радвам се,че виждам и други цветя тук Аз съм Лилия и съм още ученичка,така че поне засега така като гледам съм най-малкия член на този форум

Здравей Свети, радваме се, че си най-малката - но за това пък - гобленарка,нали ?
естествено :wink: :yes:

Хм, тази тема съм я пропуснала до сега ...
Аз съм машинен инженер, който никога не е работил по специалността си, за съжаление. В момента работя като администратор. Т.е. скука, като работа... И съм начинаеща в гобленарството, затова много харесвам този форум, може човек да научи много :)

Още една страстна гобленарка

Завършила съм средно образование в Италианския лицей в Горна баня. В момента работя като преводач-секретар в търговско представителство на италианска фирма за опаковки.
По гоблените ме запали съпругата на брат на баба ми - само нея познавах гобленарка и тя ми е първата учителка. След мен запалих и комшийката, с която шиехме до посред нощите. Сега рядко намирам време, но намирам. Това е абсолютна страст, от която няма отърване! :!:
Но пък на мен ми е гот!

Привет и на Caryna! Виждам, че и тя е преводач! Супер!

:D

А това, че съм луда - по мнение на всички, когато чуят, че бродирам - вече съм свикнала! :yes:

Назад