Професионално представяне

Да се представя и аз. На 29 години съм,инженер "Експлоатация на флота и пристанищата" и вмомента се занимавам с експедиране на стоки и товари по море към държавна фирма. Не ми е много разноообразна работата,но наваксвам пропуснатото с любимото си хоби и кулинария.

:shy2:здравейте на всички.отскоро имам възможност да се включа във форума.страхотни сте .

здравейте отново.забравих да се представя-от варна съм.по професия съм акушерка и работя това с голямо удоволствие.шия отдавна .надявам се да ме приемете във вашия отбор.всичко във форума е страхотно.:kissyou:

Здравей, syzi, ако проявяваш интерес има тема в Приятели, празници и събития за срещи на варненските гобленарки! Заповядай сред нас на срещите ни!:kissyou:

благодаря за поканата.разгледах темата-приятели...с удоволствие ще се присъединя към вас.провели сте страхотна среща.браво.:clap:

zdraveite i ot men. ot izvestno vreme razdlegdam foruma a ot okolo 1godina i az se zapalih po goblenite kazvam se pepa isum ot Bqla Rusensko. Rabotq kato sanitarka v psiho bolnica ,

Най после официално съм сред вас (неофициално от година и половина), аз съм майката на via_1313 и с много голям интерес следях непрекъснато събитията във форума и изпълнението и представянето на етапите и готовите ви творби, но бях лишена от възможноста да изкавам своето мнение и възхищение от изпълненията на момичета.
Много, много се радвам, че съм сред толкова много творчески настроени и широко скроени души, хора с общи интереси и най-вече "хронично болни" от "алчност" за още и още хубави гоблени. Надявам се да приемете сред обществото си още една неизлечимо болна с диагноза "вманиаченост на тема - искам всички голени които са разработени и тези които тепърва ще се създават".

Привет на всички гобленари от още един счетоводител във форума..Казвам се Дима и работя като одитор....Гоблените са ми хоби и не само те..обичам да правя красиви неща..но няма да ми стигне времето да се науча на всичко което искам....

Имам две страсти-ПЧЕЛАРСТВО и ГОБЛЕНАРСТВО. Собственици сме на около сто пчелни семейства/земеделски производители/.Плановете са в близките години да станат 300 и нагоре.Имаме собствен пчеларски магазин в родния град/обслужваме голяма част пчелари от почти северна Б-рия.Говоря в мн. число,защото бизнеса е семеен,много работа много задачи,нозимата ,когато пчеличките спят- ,в кьщи и в магазина си шия любимите гобленчета. http://balashkovi.hit.bg/ Това е за тези ,които проявяват интерес.За пчелните продукти знам много и за начина им на приложение,мога да сьм ви полезна .Ако имате вьпроси: sneji_bee@abv.bg
ХАПВАЙТЕ СИ МЕД ЗА ЗДРАВЕ,ШИЙТЕ ГОБЛЕНИ ЗА УДОВОЛСТВИЕ И СПОКОЙСТВИЕ!Желая ви го от сьрце!:kissyou:

Здравейте и от мен .Професията ми е оператор в шевното произвотство.Хобито ми е гобленарство .Във форума има страхотни теми.Много ми харесва че има срещи на гобленарки.Много бех се радвала и в моя град да има такива срещи.

Здравейте и от мен:idea:По професия съм икономист и имам слабост към всичко което се майстори с ръце и повечко фантазия - шев, претиво, гоблени, макраме , цветарство, кулинария и т.н.

Здравейте

Прибавете още един стоматолог към голямото семейство на гобленарите.Аз живея в София,иначе съм родена в Добрич и от там ми е "искрата"по хобито

Здравейте и от мен!

:confused: някой дали ги чете изобщо тези биографии??

Ама щом сте се писали вие, да се пиша и аз... :)

От Русе съм родом, от 11 години живея в Пловдив, тук завърших начална педагогика, но никога не съм и никога не искам да го работя това - не е за мен. Доскоро бях в майчинство /това брои ли се към професионалното? ;) /, имам две пъргави момченца...

Сега съм първа година студентка в академията 'Графичен дизайн и фотография' ... та, общо взето все още нямам професия :confused:

Известно време се занимавах с шиене на булчински рокли и рисувана коприна - шалове и официални рокли, но за малко.

Еми това е, дано ви е било толкова интересно, колкото и на мен! :D

Тъй като не ми се отварят повечето неща във форума и не можах да включа автоматичен цитат, ще си го цитирам собственоръчно:

Цитат:

Първоначално написано от Denica:

"Ето кой ще прави професионални снимки на следващата Пловдивска Изложба (и на срещите също!!!)"

На това мога да отговоря само по един начин - (и то ще трябва да си го напиша с думички, че не ми се отварят и емоциите) - изчервяване *^^*

(Предварително, че да не се червя след това... :D )

Здравейте!!!!

Виждам, че пловдивската група се увеличава:gipsy:
Момичета, ще Ви чакаме на следваща ни среща!!!!!!:kissyou:

Пак съм аз :)

Какъв хубав гоблен може да стане от тези слънчогледи!!!... :D

http://balashkovi.hit.bg/
(Това е сайта на Sneji_Bee)

Shanni,това,което учиш е много близко до сьздаване на гоблени по картинка.Ако се научиш да го правиш,аз пьрва ще ти порьчам да ми направиш схема на тази картинка на сайта или някоя друга: от моята сфера kissyou:

Назад