До всички форумки от град В.Търново,Г. Ораховица,Лясковец...

• Началник на темата Началник на темата kamellia
  • Начална дата Начална дата
На 20-ти е Тодоровден, зависи от колко часа ще е срещата , че сутринта сме на служба в Първомайци-2.
Иначе да, защо не на 20-ти

didimam, около обяд обикновено правим срещите, дано успееш! Хайде сега уточнете часа, момичета. :D Претенции нямам! :kissyou:

Момичета, хубаво да си изкарате! В събота ще празнувам рожденият си ден с роднините, а в неделя заминавам отново за Сливен! Дано да имам възможност да хвана някоя съботна среща, когато отново съм около Велико Търново!:kissyou:

Здравейте сладурани! Уредила съм Ви изложба във фоайето на Окръжна библиотека - В. Търново. Могат да се представят 20 гоблена. Изложбата ще е за периода 01.03.2010 г. до 18.03.2010 г. Моля който желае да се включи в нея да има готовност на срещата да заяви с какво иска да участва.

Хубава среща беше, нищо че бяхме в намален състав. На отсъстващите отсъствия не сме писали:idea:, чакаме ги на другата среща!

Момичета всичките сте много красиви. Радвам се, че Ви виждам нищо, че е задочно.
Пращам Ви много :kissyou: :kissyou: :kissyou:

Вярвам ,че сте си прекарали добре,а и хубави неща сте показали.Коя е майсторката на Велосипедистките ?Много са нежни!За всички :kissyou:

За голямо мое съжаление, аз не можах да дойда, но в скоро време ще има поправка.
Ходих обаче до Габрово и там си спретнахме импровизирана среща с две слънчеви момичета - cecunka и venipetgab .Че и с подарък се уредих даже, за който благодаря на Вени :loveglasses:

Последна покана за участие в изложбата. Да не остане после някой изненадан и сърдит, че не е включен. Който иска да участва да занесе нещата си до събота 27 февруари, 10,00 ч. при Диана в магазина за гоблени на пазара, до тото пункта. Ако не направо в Окръжна библиотека - В. Търново, до Икономическия техникум. Откриването на изложбата ще е на 5.03.2010 г. в 17,30 ч. Събираме по 5 лв. от участниците за почерпка на гостите на събитието.

Момичета, искам да направя едно съобщение.На откриването на изложбата ще дойде една жена, която прави проучване за надомна работа.Когато бяхме на срещата Светла спомена за това.
Ще ви помоля да се съберем , за да може да обясни на всички.
Доколкото разбрах, имат идея да направят магазин в Търново и там да се продават ръчно изработени неща.Било гоблени, мънистени бижута и цветя като на Мими, плетени неща на една, две, пет игли....Изпратила е едни анкети за попълване, но аз искам първо да разбера лично от нея коя е и за какво се бори и тогава да попълня анкетата.

Назад