До всички форумки от град В.Търново,Г. Ораховица,Лясковец...

• Началник на темата Началник на темата kamellia
  • Начална дата Начална дата
Хайде да се уточним.Разбирам , че съм внесла смут с предишния си пост.

Не познавам тази жена, не е контактувала лично с мен.Видях само анкетите за проучването.Лично аз НЯМА ДА ПОПЪЛНЯ НИЩО, докато не говоря лично с нея и не разбера лично от нея за какво става дума.
Анкетите са за хора, които работят надомно.На повечето от въпросите не мога да дам адекватен отговор, защото аз , както и повечето от вас шият, плетат, нижат мъниста.......за удоволствие.
На тази жена и е обяснено, че никой от нас не продава гоблените си и не ги шие за фирма.
Тя все пак иска да се срещне с нас и да разговаряме.За какво точно, ще разбера на изложбата, като всички вас.

Достатъчно сме възпитани и ще я изслушаме, но и аз като теб, Силве, нямам намерение да продавам или да шия за някого си! Хобито си е хоби и аз лично не смятам да го комерсиализирам! А анкети за щяло и не щяло дали ще попълня не знам, вероятно не!

Сложила съм апарата да се зарежда и с нетърпение очаквам да ви видя.

ИЗЛОЖБА - В. ТЪРНОВО

Заповядайте на изложба съвременни гоблени!:-|

Откриване на 05.03.2010 г. в 17,30 ч. във фоайето на Окръжна библиотека В. Търново.
За тези, които не са от града, намира се в старата част на гр. В. Търново - ориентири - Икономически техникум, заведение "Малкия интер".
ЗАПОВЯДАЙТЕ, ОЧАКВАМЕ ВИ С НЕТЪРПЕНИЕ!:idea:

Много красиви гоблени сте показали, момичета! Толкова много прелест на едно място...........нямам думи, възхищавам се аз пред компютъра у дома и не спирам да тцъкам и да повтарям "Каква красота", поздравления за всички сръчни участници в изложбата.:kissyou:Обаче познах чии са белите гълъби на Риолис - супер са!:clap:

daniel4i, коя беше тая с гълъбите? Тя май само тях показва? :D Забравих да ви покажа какво получихме всички участнички в изложбата и с какво ме изненада Надето! Благодаря ти, мила Наде! :kissyou:
URL=http://radikal.ru/F/s60.radikal.ru/i169/1003/af/677e5c22ffab.jpg.html]
677e5c22ffabt.jpg
[/url]

daniel4i, коя беше тая с гълъбите? Тя май само тях показва? :D Забравих да ви покажа какво получихме всички участнички в изложбата и с какво ме изненада Надето! Благодаря ти, мила Наде! :kissyou:
URL=http://radikal.ru/F/s60.radikal.ru/i169/1003/af/677e5c22ffab.jpg.html]
677e5c22ffabt.jpg
[/url]

Напротив тази с гълъбите има и други красиви творби

Скъпи форумчанки от В.Търново,
моите най-искрени поздравления за изложбата!!!
Огромна благодарност за всеотдайноста на организаторките!!!
Аз съм участвала в доста изложби, но тази ми спря дъха....
Професионално, артистично с настроение - моите поздравления:clap:
Пожелавам на всички /и аз вкл-но/ да вземат дейно участие в следващите
изложби, които не се съмнавам, ще последват.
:clap::clap::clap:

МИМИ благодаря за високата оценка, която даваш на изложбата. :idea:
Такова признание от човек, който е минал през орагнизационните перипети на едно такова събитие е изключително ценна за мен. :blueflow:

Гери за мен беше удоволствие да те изненадам, макар и с този скромен подарък. :idea:
А не ме питай как устисках да не се издам:shhh:

Откриването на изложбата мина перфектно :clap:
Искам да благодаря на г-жа Калина Иванова от Регионална библиотека - В. Търново, която с готовност се отзова на всичките ми приумици по откриването - обяви, сертификати за участие, мултимедия, музика за фон на изложбата, почерпка. Настоението и гостите от нас:idea:

Също така искам да благодаря на Гери и Нуша, които ми помагаха при цялостната подредба на изложбата.

Опитахме се да създадем комфонтна обстановка, надявам се, че всички сте прекарали чудесни мигове.
Ако съм пропуснала някой, моля да ме извини.

Назад