До всички форумки от град В.Търново,Г. Ораховица,Лясковец...

• Началник на темата Началник на темата kamellia
  • Начална дата Начална дата
Ех, как се радвам, че ще се съберете толкова голяма компания :idea:
Да си изкарате страхотно, поздрави на всички :kissyou:

Срещата е проведена, а компанията беше голяма:) Изкарахме си страхотно, показаха се много красиви неща. Снимков материал от срещата ще покажат дружките!;)
Показвам подаръчетата от sissak и камбанката с пожелания от Лили!
d2538cfd66aet.jpg
[/URL][/IMG]

Последно редактирано:
Страхотна среща, но си забравих фотоапарата! :uhhhh: Сега остава да изчакаме момичетата да качат снимки да видите колко хубаво беше!
Момичета, радвам се, че се запознахме и дано и при нас срещите станат традиция! :kissyou:

Супер среща, много съм доволна.Обикалях като финикиец да снимам и с никого не можах да си поговоря.Снимки в понеделник.Има доста.

Момичета срещата беше чудесна въпреки лошото време навън.Не съм добър фотограф ще покажа само няколко снимки защото ще ям бой .Други ще ги покаже Силвия в понеделник.Имахме си гост от Пленет Юлия заедно с дъщеря и син и двамата продължават хобито на майка си.

и още малко
А Мими Димитрова беше донесла от нейните прекрасни дантели но тя ще покаже Силвето

Започвам да качвам снимки.Ще се опитам да ги опиша, та да знаем кой, кой е и какви сме ги вършили

Първа ги видях! :party: Еййййй, че готина среща беше с готини хора! Радвам се, че вече ви познавам, момичета! :kissyou: Сега остава да чакаме следващата среща, а емоциите от първата ще ни държат влага до тогава! :idea:

Аууууууу какви хубави хубави камбанки сте получили като подарък.:clap: А пък в мънистените бижута ми останаха очите. :eek: Веднага да признава кой е майстора? А и Камелия видях. Каква изненада?:kissyou: Ле-ле и едни красиви цветя правени с техниката изонит май виждам. А пък гоблените нямам думи. :clap: Момичета как ви не е срам очите ме заболяха, корем ме присви и ви завиждам страшно. :mad: Такива хубави неща сте показали и сигурно сте се заредили с невероятни емоции за поне една година напред. И аз искам да дойда следващият път.

:clap:Наистина е много хубаво на тези срещи!:party:Виждам че и вашата е преминала в силни емоции!А красотите са супер!Имате си от всичко -и с мъниста ,и гоблени и...!Абе с една дума, всичко е супер:kissyou:Радвам се заедно с вас,защото и нашата среща беше сладурска!:D

........ А пък в мънистените бижута ми останаха очите. :eek: Веднага да признава кой е майстора? Ле-ле и едни красиви цветя правени с техниката изонит май виждам. .......

И мънистените бижута и картините са на Мими Добрева.Картините обаче не са изонит, аот дантела.Толкова са фини и красиви......

Срещата беше страхотна, мисля, че си личи и по снимките:idea:
Очакваме още гобленарки от В. Търново и региона да се присъединят към нас. :flowerlove:

Назад