Аз пък искам публично да ви се извиня, че не дойдох, но ходихме до Китен. :idea: Беше страхотно. Следващият път обаче няма мърдане, ще дойда и аз. Обещавам!!! :kissyou: Поздрави!
:hello:Момичета благодаря че ми сте се обадили за срещата но бяхме в ремонт е компа не ми работеше.Все пак се радвам че срещата се е състояла.Все не можем да се организираме.Светлето от Бургас ми дойде на гости,а ние сме на 1 метър растояние и неможем да се видим.Вече съм по свободна хайде дайте идея за среща само да не е събота и неделя.
Момичета имам предложение на 9.септември в горна оряховица откриват два нови магазина.Предлагам да направим наша среща на 9 септември.За часа и мястото да се уговорим след като изявите желание.Хей ще видим магазините хем да се запознаем.
Момичета от Горна Оряховица,Търново,Лясковец и други близки градове неможахме да си организираме среща.Но да попитам някои от Вас ще ходи ли на срещатата във Варна.
Много сме несериозни, момичета! Да се вземем в ръце и да си организираме среща, какво ще кажете?
Лили, няма да мога да отида, може би на третата среща!
Че сме несериозни така е няма спор.Момичета се събират всяка седмица ние неможем дори да се запознаем.Дай да определим някакъв ден и час и да видим какво ще стане.
Дано този път вземем на сериозно нещата и наистина да се видим. Решете кога и къде, аз ще дойда нямам претенции. И дано сме повече хора, а не само двечките.
Добре тогава на 30.09. в 15 ч. ще бъда във бялата къща срещу кафе свети валентин.Че има паркинг за колите. Ако искате промяна на часа няма проблем за мен.
Сега ще чакам Вие да кажете кога ви е удобно аз ще се съобразя с вас.Лек и успешен ден.И само за информация аз днес ще бъда в свети валентин след 15.30ч./да уточня това е в горна/
Мила, Nia, много ми се искаше и аз да дойда, но няма начин! Нищо, може би догодина ще успея да се организирам и да присъствам на третата национална среща. Много добри хора има тук и си струва човек да се запознае с някои от вас! :kissyou: