rebosto: "Всичко започна така..."

• Началник на темата Началник на темата rebostobg
  • Начална дата Начална дата
Две години след началото, току що "забих" последния бод и бързам да ви се похваля. Гоблена не е от лесните, особенно детайлите, но пък резултата много ми хареса !

Последно редактирано:
:clap::clap::clap::clap: колкото и браво да сложа няма да са достатъчни. Поздравявам те за търпението и куража. Страхотен е крайния резултат, няма значение колко време си го шила. :kissyou:

Благодаря от сърце!:kissyou: Ето и поредните дребосъци:
В лодката качих още един човек за компания :D

:clap: Страхотен първи опит! И понеже и аз се каня да пробвам веднага ще те попитам няколко неща - какво лепило използва С200 или специално лепило за декупаж? Лакира ли го отгоре или пак мина с лепилото? С широка четка ли работи?
:confused: май си работила с декупажна хартия, а не със салфетки нали?

Използвах глинени саксии,които първо боядисах с бял латекс. След като изсъхнаха добре, направих фона на саксиите с акрилни бои. За картинките използвах салфетки - 3 пластови. Изрязах желаната картинка, отделих 2-та излишни слоя и я намазах с С200. Залепих я върху добре изсъхналия фон.След това я очертах със златна акрилна боя и отгоре минах цялата саксия с декупажен български лак за гланциране. Това е! Не е сложна процедурата,но трябва материалите да са налице и желанието за творчество да е голямо:D

matcata, не е чак толкова сложно. На мен ми достави удоволствие. Радвам се,че и резултата ви се хареса, за което много благодаря още веднъж! А, ето как Мис Пиги презентира моето първо избродирано яйце:D:

:thumbup: а Елмо, бисквитеното чудовище, Гонзо и Кермит кога ще се появят :idea: :lady: Пигито фина и много сладка!

Всичките творби са много хубави, а яйчицето със зайчето е много сладичко!:clap:

Назад