rebosto: "Всичко започна така..."

• Началник на темата Началник на темата rebostobg
  • Начална дата Начална дата
Благодаря ви, момичета! По средата на книгоразделителя,за да е по-твърдичък, съм сложила изрязано парче от горната част на прозрачна папка(за документи)- побългарена работа.:D

:clap::clap:Прекрасни творби имаш и с интересни истории. Беше ми много приятно разглеждането но твоята страничка!

Аз май доста съм пропуснала от твоите творби:)Влюбените птички направо ме разнежиха,а Веселина Пъструшкова баш си отговаря на името:)

А,това измайсторих за 8-мартенската игра и вече е при своя притежател!

Последно редактирано:
Направо се влюбих в това бродиращо момиченце! Всичко необходимо е събрано и тази вечер го почвам. rebosto ,благодаря ти за схемата!:kissyou:

Благодаря за милите думи!:kissyou: Над "Мадоната с гроздето" се трудя вече повече от година. Сложничка е, но си заслужава!

Поздравления за тази красива и разнообразна колекция:clap::clap:,а последният ти гоблен ''Мадоната с гроздето'' е върхът:clap::kissyou::kissyou:

И според мен си заслужава този гоблен труда. Виждала съм го ушит,резултата е страхотен! Спорна работа!

От доста време не бях влизала в темичката си, по простата причина, че нямам с какво да се похваля.Но ето ,че завърших нещо малко
и работата по "Мадоната" продължава.

Графиката е много хубава, а Мадоната - тя си е една от любимите ми и за мен е повече от прекрасна, разгледах цялата ти темичка имаш прекрасни творби!:kissyou:

Назад