Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
:hello: ще ми бъде приятно :yes: но като гледам с техниката си доста напред :clap: аз все още мечтая да гледам как плете сама,за сега правя мусколиanial каза::hello: момичета, а това е моята машина. Тя е двубърдова. За съжаление не е купена от България,но има представителство на бул. Дондуков в София. Надявам се още да го има, поне до преди 1 година го имаше. Valioa много ще се радвам, ако обменяме опит. :wink:
Някой знае ли дали в Б-я се продават машини за плетене?
И на коя фирма? И къде? :?
Ето например на каква попаднах в интернет ,която е предназначена за домашно ползване:
![]()
ami ve4e si zakupih edna ma6ina - nemska i smqtam da q probvam v po4ivnite dni, dano da nqmam problemi.:thumbup:
kakva marka e tazi mashina? imam podobna ruska mashinaНякой знае ли дали в Б-я се продават машини за плетене?
И на коя фирма? И къде? :?
Ето например на каква попаднах в интернет ,която е предназначена за домашно ползване:
![]()
:hello: за плетачни машини има много магазини,но аз специално не бих дала толкова много пари за нова.Имам 2 професионални,3 домашни метални и 3 пластмасови домашни от последните съм най-доволна но на почит са професионалнитевсичките са втора употреба,след малко настройка работят като новите.Ако някой се интересува повече за плетачни машини ,магазини или сервизи нека пита ще ми бъде приятно,каквото знам ще кажа :yes:
Имам молба,ако някой попадне някъде където предлагат пезплатни перфо карти както схеми на гоблени нека пише ще съм много благодарна,това е другото ми хоби-но за сметка на гоблените то ме храни и творя с голямо удоволствие.