И аз да покажа нещо от мен

• Началник на темата Началник на темата mari_ar
  • Начална дата Начална дата
Страхотно си се справила с подреждането на хола! :clap::clap:С тази африканска тема е станало много горещо!:kissyou:А гоблените ти са прекрасни!

Ти си олицетворение на вкус и сръчни ръце ,събрани в едно.възхищавам се на таланта ти/искрено/.

Оооо тема африка-дори и часовника е такъв. :idea: Чудесно обзавеждане сте направили, всичко е подбрано с вкус и най-вече гоблените са много добре съчетани! Моите поздравления! :clap: :clap: :clap:

Момичета искрено се радвам, че харесвате това което съм направила. Безкрайно съм благодарна за милите думи и похвали. Обичам ви :kissyou:.
А сега да покажа и скромното ми приготовление за Великден.

Мари, много обичам да ти идвам виртуално на гости. Но този път удоволствието е пълно. Всичко в хола ти е много стилно , красиво и подредено с вкус.:clap::clap::clap: Че и Великденски яйчица си направила.:clap::kissyou:

:clap: чудесна Великденска украса - поне такива яйца стириопорени да имаме другите - истинските като са скъпички :D:D:D

Браво!!!!

Невероятни неща си сътворила !!:clap: Страхотни са .:idea: Дай малко инфо за тях ?:confused:

Благодаря, bole :kissyou:.
Миии ... какво инфо :confused: едното е декупаж - режеш салфетки, мажеш с лепило Ц200 или някакво лепило предназначено за тази цел, лакираш с лак и готово. Другото е плетене с вестници. В youtube има много уроци и различни неща. Само да си харесаш и да имаш търпение, което отначало при мен липсваше :D. Аз искам веднага да видя какво става и нещо не ми се получаваше. Сега като се въоръжих с търпението нещата започнаха да стават :idea:.

Последно редактирано:
:clap: Леле, Миме, много са хубави!!! И ако имаш повече салфетки от тези с лалетата и тези с розите, много те моля, запази ми по една, моля! :idea:

Благодаря ти Кичона :blueflow:. От лаленцата имам цял пакет, но другите съм си ги купувала по еденична бройка и нямам от тях. Ще ти изпратя малко лаленца :idea:

Страхотно изглеждат. Тъкмо се чудех, дали са рисувани с бои за стъкло. Много добри, браво!

Мари, за какво ни е youtube като в твоята страничка могат да се видят образци на всички техники за ръчно изработени неща :kissyou: За декупажа да питам : като искаш да остане прозрачно стъклото изрязваш салфетката по контура на това което искаш да остане ли? Че някъде четох, че първо боядисваш в бяло ,за да се слее салфетката с фона. Не се изразих много ясно,но дано ме разбра :confused:

Мимка, страхотно ти се е получило всичко!:clap::clap:Май пак ще трябва да идвам до Ямбол за нагледни уроци:DТози декупаж ми е голям мерак, но още не съм пробвала, а след тези снимки вече съм зарибена и към плетенето с вестници

Назад