И аз да покажа нещо от мен

• Началник на темата Началник на темата mari_ar
  • Начална дата Начална дата
Марийче в каквото и да се увлечеш все ти върви:D Страхотни неща правиш!:clap::clap::clap:

Все по красиви неща се увличаш............
И последните ти неща са страхотни :clap::clap::clap::clap:

:clap:И новата ти страст е страхотна!!! Пак красота след красота твориш.....:loveglasses:

Лошо няма, мила! :) Увлеченията ти са прекрасни! Поздравления! :) :clap:

Благодаря ви момичета :kissyou:.
И, нали часовниците са ми слабост :idea:, да ви покажа поредния.
:confused: мисля, че можеше и по-добре да е ...

t

Много съм впечатлена! При твоите разнообразни умения трябва да си направиш ателие и да го декорираш с този часовник.

Гледах, гледах най-старателно и не можах да си го представя, кое може да му е по-добре на този часовник :D . Според мен е приказен! :clap: :clap: :kissyou:

Поздравления за всичко ново, което си показала.:clap:И чинийките и панерчето са много красиви, но часовника направо ми взе ума.Истинска прелест е.:clap::clap::clap::kissyou:

:clap::clap::clap::clap:Страхотен творец си!За часовника- изключителна красота!Успех и за в бъдеще!:loveglasses:

всичко е повече от красиво ,а майсторлъка с който си ги направила не ме изненадва.и декупажа и вестникарските ти произведения са много впечатляващи

Страхотни неща пак си измайсторила!
На софийската среща ти ме научи как да правя коледните топки. Надявам се на бургаската среща да ни покажеш и вестникарските умения.:yes:

Все си мислех,че няма с какво да ме изненадаш /толкова е оригинално и перфектно всичко при теб/, но ти и този път успя!:clap::clap::clap:

Назад