Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Благодаря ви момичета :kissyou:.
И, нали часовниците са ми слабост :idea:, да ви покажа поредния.
мисля, че можеше и по-добре да е ...
Боби, докато моята колежка е в отпуск ми се налага да работя с друга, която изключително много приказва. И за да не ми надува главата по цял ден навивам вестнициМарийче едно две ....добре но кога успя да направиш10?И купата и и гърненцата са супер:clap:
Повтарям си предложението да си отвориш ателие за уникати и непременно да сложиш последния часовник за да привлича клиенти
Благодаря ви момичета :kissyou:
NIA, много ми се иска да дойда, но за мое най-голямо съжаление единия ден ще съм дневна смяна, а на другия нощна.
marji, изобщо не е трудно. Някой ден ще прескоча до Сливен да ти покажа как се правят :idea:.
venipetgab, използвам акрилни бои. По светлите са със сиена печена, а по тъмните с умбра натурална и печена умбра. След като изсъхне основната боя нанасям вертикално и после с бързи движения хоризонтално антично светло злато /пак е акрилна боя/. С нея се действа по-бързичко защото бързо изсъхва. Накрая лакирвам с безцветен акрилен лак и след това с безцветен лак спрей за джанти.На мен лично повече ми харесват тези който са с печена умбра. Едно, че по-добре покрива боята и друго стават по тъмнички.