И аз да покажа нещо от мен

• Началник на темата Началник на темата mari_ar
  • Начална дата Начална дата
Лелеее каква армия, само не мога да разбера от кои войски е, но интересното е, че всички са в парадна униформа. Много са хубави, учудваш ме, кога си успяла да ги ушиеш всичките и да им направиш такова красиво оформление, а както видях на живо работата по тях никак не е малко и не е толкова лесна.:clap::clap: Не се и съмнявам, че в скоро време ще ни изненадаш с нещо ново.:kissyou::kissyou::kissyou:

Поздравления за армията!!! Като си представя само колко хора ще бъдат зарадвани ..... Щастлива си ти, майсторке и хората около теб!!!

Това не е готово още, но неможах да се стърпя. Вижте ги какви са сладури :) Когато ги завърша обещавам пак да ги покажа

:clap::clap::clap:Наистина са сладурчета, интересно ми е какво още има по тях, защото струва ми се, че до сега не съм ги срещала.:kissyou::kissyou:

Драга Мари,
Ја разгледав твојата колекција од почеток до крај и се воодушевив.
Прекрасни изработки.
Ти посакувам многу здравје и уште многу, многу успешни изработки.:clap::clap:

:clap::clap::clap:Наистина са сладурчета, интересно ми е какво още има по тях, защото струва ми се, че до сега не съм ги срещала.:kissyou:

kara52, по тях вече няма нищо друго за шиене, остана ми само да довърша това което съм решила да правя :D нищо ново, но скоро ще видите

Сега ще ви покажа 1/3 от моята гвардия, .... другата част вече отиде на бойното поле

Божееее, колко късно ги виждам :shy2: Но най-много ме е яд че не можах да ги видя "на живо" :( На следващата среща да носиш едно, че да го пипна поне, като не мога да си направя :D
Миме, завиждам ти - тук трябва не само игла, но и шевна машина нали :confused:

iasi обещавам и на следващата среща да донеса едничко, то и само толкова ми остана де :D
Трябва ти игла, лепило, селиконче, парцалки, ширитчента, но шевна машина не ти трябва. Аз на такова нещо не мога да шия :D

Наистина ме смайваш, поздравления за тези прекрасни творения на изкуството!:clap::clap::clap:

iasi обещавам и на следващата среща да донеса едничко, то и само толкова ми остана де :D
Трябва ти игла, лепило, селиконче, парцалки, ширитчента, но шевна машина не ти трябва. Аз на такова нещо не мога да шия :D

Да го пазиш ей :greeneye: Помислих си, че тия ширитчета ги зашиваш на шевната машина :confused:

А ето малките сладури в завършен вид. Ако знаете как им се радвам, точно като малко дете

отпред отзад

И с право им се радваш, те са празник за окото, страхотни са :clap::clap:

:cry: зa моята непохватност,
:flowerlove:за теб.БРАВО!!!!БРАВО!!!
Мари,ти си огън и пламък!!!

А ето малките сладури в завършен вид. Ако знаете как им се радвам, точно като малко дете

отпред отзад

Ами с право им се радваш :clap:, и да знаеш колко ти завиждам за тия красоти :shy2:
Сигурно си изкупила всичките ширитчета и силикон :D

Завиждам! Благородно завиждам! Оказа се, че на магазина, който ми казаха пак няма такива фигурки. Май ще идвам на гости!!! За сърчицето и щерката така се изказа - СЛАДУРИ!!!

Велик ден мина, но аз ще ви покажа голямото патешко яйце. И още един мой не много сполучлив опит за боядисване на яйца с восък. :) догодина ще се постарая повече

Назад