keissi, NIA, nadejdabr, gunnys, kak4e_73, stoika благодаря ви :kissyou:
Ани благодаря ти за съвета :kissyou:, но умишлено не сложих зелено. Все пак някой дръвчевтата като вишната първо цъфтят и после им излизат листата. моето е то тези, и все пак е първо - ученическо. Но ми се струва че това няма да е последното дръвче.
По съвет на Manka, сега го показвам как изглежда на дневна светлина и по-отблизо
Ха сега е мой ред да се хваля - ето тъкмо сега съпругът ми се прибра и ми носи колет от Мари :kissyou:
Мила Мари, нямам думи да изкажа колко, колко ме зарадва, въпреки че знаех, пак си беше една огромна изненада...първо за бродериите да кажа, сърцето е ама разкошно, разкошно, разкошно - толкова съвършено, така изпипано, само мога да охкам и да ахкам!!! Бродерията е прелестна, точно каквото харесвам, с много нежни и ярки цветове, абе супер е!!!!! А това яйце - останаха ми очите, ама то като непипано с ръка!!! Мари, огромно, златно сърце имаш!!!!! А как всичко е опаковано, абе перфекционизъм отвсякъде!!! :flowerlove:
А второто сърце бонус вече е Бургас на гости на manka.
(използвам твоята снимка,че е по-хубава)
Вчера ей това сладурско сърце стана вече мое,аааа само вие имахте,а аз тайно ви завиждах.
Много е красиво на живо,ама многоо.Благодаря миличка:kissyou:
Мимка решила да се разходи на плаж,и мина да ме види.
Беше една неочаквана,но пък страшно приятна среща,радвам се
че се запознах с теб и семейството ти.
Мари, миличка, нека се включа още веднъж в темичката и да покажа как рамкирах това Слънчево момиче - исках вместо оранжево, розово но нямаха Все пак мисля стана много красива и лъчезарна с тези ярки цветове на рамката както и на самата бродерия!!!
Ииии това не е всичко. Знам, че е рано за коледа, но не можах да се стърпя и реших да изпробвам материалите който Tooth ми изпрати. За което съм и безкрайно благодарна!
А ето и така дълго търсеното момиченце на плажа. Все още не е прано, но скоро може и да няма рамка и затова не бързам да го пера.
Иакам да изкажа безкрайните си благодарности към Ася13, masha_a, kara52 и via_1313, които страшно много ми помогнаха :flowerlove::blueflow: :kissyou: