И аз да покажа нещо от мен

• Началник на темата Началник на темата mari_ar
  • Начална дата Начална дата
keissi, NIA, nadejdabr, gunnys, kak4e_73, stoika благодаря ви :kissyou:
Ани благодаря ти за съвета :kissyou:, но умишлено не сложих зелено. Все пак някой дръвчевтата като вишната първо цъфтят и после им излизат листата. :D моето е то тези, и все пак е първо - ученическо. Но ми се струва че това няма да е последното дръвче.
По съвет на Manka, сега го показвам как изглежда на дневна светлина и по-отблизо

без светкавица със светкавица

Последно редактирано:
Ето сега да ви покажа моята дива пролетна прасковка. Тъй като не можах да намеря изкуствен мъх работих с естествен :D но мисля че се получи доста ефектно

Ето още едно сърчице, което ще замине за подарък на приятелка :)

Това е сърчицето, което направих за подарък на Юра. От ЛС което получих, разбрах че е много щастлива

eli1958, vanina5860 не че неискам да ви ги покажа, просто ме достраша да не ви омръзне да гледате едно и също :) но щом искате ето вижте ги

Последно редактирано:
Ето още :) малко от моите работки.
Това е моят скромен подарък за Tooth

Ето моята малка фейчка на Candamar. Почти няма за шиене, но си изпонабодах пръстите докато я направя :D

Наде, цветенцата са шити с конец. Бода се казва мързелива маргаритка
А ето и две сърчица бонус :) които вече са подарени

Последно редактирано:
Да, точно както казва Надето!

Голямо сърце имаш! Сръчни ръце! И дар да твориш красота!

Благодаря ти от сърце за това красиво бижу!
От днес аз ще му се радвам!

Ха сега е мой ред да се хваля - ето тъкмо сега съпругът ми се прибра и ми носи колет от Мари :kissyou:
Мила Мари, нямам думи да изкажа колко, колко ме зарадва, въпреки че знаех, пак си беше една огромна изненада...първо за бродериите да кажа, сърцето е ама разкошно, разкошно, разкошно - толкова съвършено, така изпипано, само мога да охкам и да ахкам!!! Бродерията е прелестна, точно каквото харесвам, с много нежни и ярки цветове, абе супер е!!!!! А това яйце - останаха ми очите, ама то като непипано с ръка!!! Мари, огромно, златно сърце имаш!!!!! А как всичко е опаковано, абе перфекционизъм отвсякъде!!! :flowerlove:

Ето и за вас да видите и да се полюбувате

А второто сърце бонус вече е Бургас на гости на manka.

(използвам твоята снимка,че е по-хубава)
Вчера ей това сладурско сърце стана вече мое,аааа само вие имахте,а аз тайно ви завиждах.:D
Много е красиво на живо,ама многоо.Благодаря миличка:kissyou:
Мимка решила да се разходи на плаж,и мина да ме види.
Беше една неочаквана,но пък страшно приятна среща,радвам се
че се запознах с теб и семейството ти.

Последно редактирано:
Мари, миличка, нека се включа още веднъж в темичката и да покажа как рамкирах това Слънчево момиче - исках вместо оранжево, розово но нямаха :( Все пак мисля стана много красива и лъчезарна с тези ярки цветове на рамката както и на самата бродерия!!!

:kissyou: :kissyou:

За да не си помислите, че съм забравила да шия :idea: ето едно мини, което стягам за кухнята

Но ако си мислите, че съм приключила със сърцата ..... грешите :D Ето малко и от тях

Последно редактирано:

Ииии това не е всичко. Знам, че е рано за коледа, но не можах да се стърпя и реших да изпробвам материалите който Tooth ми изпрати. За което съм и безкрайно благодарна!

Последно редактирано:
Ето нещо старо, но вече в рамка. И едно от моите любими сърчица

Последно редактирано:
А ето и така дълго търсеното момиченце на плажа. Все още не е прано, но скоро може и да няма рамка и затова не бързам да го пера.
Иакам да изкажа безкрайните си благодарности към Ася13, masha_a, kara52 и via_1313, които страшно много ми помогнаха :flowerlove::blueflow: :kissyou:

:gipsy:

Последно редактирано:
Назад