И аз да покажа нещо от мен

• Началник на темата Началник на темата mari_ar
  • Начална дата Начална дата
И на мен без мидички ми харесва по-вече...
Така момичето и морето изпъкват и се концентрираш върху тях - да разбереш посланието :idea:

Прекрасен гоблен
:clap::clap::clap:
Въпрос на вкус,но без мидички е по-добре,все пак сама си прецени

:kissyou: Благодаря ви за съветите. И аз без мидички го харесвам повече, :) и си остана без мидички.

А сега да ви покажа и две яйчица

лице гръб

Пу първа ги видях.:greeneye:И съм очарована. Прелестни са:clap:Веднага ще те попитам- вътре с някакъв пълнеж ли са, или има пластмасови яйца отдолу?И как се сглобяват?

cecunka, веднага ти отговарям :) пълнежа е стиропор. Лепят се с лепило, със селикон

Отново виждам нови и оригинални идеи при теб. Браво за изпълнението, прекрасни са. :clap::clap:
А на стиропора как му придаваш тази правилна форма?

Ето и :D рошавия грозен мечо в рамка, който утре вече ще си има нов собственик

Сега ще ви покажа 1/3 от моята гвардия, :D другата част вече отиде на бойното поле

Последно редактирано:
:clap: Много са сладки тези яйчица, и аз имам от тях.Благодаря!!!
Мари, колко точно е голяма гвардията ти? :D

keissi, гвардията ми беше от 27 войника и един малък капитан, който се вижда на снимката на челно място.
И още една малка гвардийка от 10-12 мънистени яйца, но тях не ги показвам защото всичките са еднакви, като това червеното което съм публикувала в по-предни постове

:) gunnys, дай адрес ще ти пратя, да си имаш и ти

А ето я и разликата по от близо

Последно редактирано:
Направо онемях :shock: Все бях виждала такива яйца, ама толкова много на едно място, направо са като бисерчета подредени :clap::clap::clap:

Яйцата са впечатляващи.Възхитена съм.Каква подложка ползваш и ако е студиопор,от къде го вземаш?

Яйцата са впечатляващи.Възхитена съм.Каква подложка ползваш и ако е студиопор,от къде го вземаш?
Да, sissak подложката е то стиропор и я вземам от книжарница. До скоро нямаше в Ямбол. Но преди месец откриха една нова книжарница и случайно влязох в нея и видях, че има такива нещица

Миме, яйчицата ти са станали прекрасни. "Генералната репетиция" с новогодишните топки ти се отразила много добре.:D

Леле,:-|Мари,и така са много впечатляващи.:clap::clap::clap:Браво,мило момиче!!!
Съжалявам,но не това е момиченцето...

Изумителни неща си показала! Чак ми блокира възприятията! Браво, не знам какво да кажа!:clap::clap::kissyou:

Назад