Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Скарлет,тортата е супер,особено сгущенката,направо от кутията да го ядешСкарлет каза:Ванче,чудесна е тортата!Кажи на вкус как е,защото от извесно време и аз съм и хвърлила око.
Ами точно защото нямаме такава сметана,ползвах Хопла.Е, вкусът сигурно не е същия,но нямах друг избор-тук няма доста от продуктите,които рускините ползватMarinera каза:А каква сметана използва - на Хопла ли? Руснаците използват "сливки", което си е натурална млечна сметана, ама ние тука като я нямаме?
Според рецептата е 1 кутия.По принцип си варя 2-3 кутии наведнъж,щото си е губене на време-долива се гореща вода през 10-15 мин. и си е висене покрай котлона.А така като ти потрябва си вадиш кутията от хладилника готова.Marinera каза:А, и още нещо не разбрах - понеже в руския сайт гледам, че варят 3 кутии мляко - дали 1 кутия варена "сгущенка" значи 1 кутия мляко да се свари или да се сварят повече, за да се получи 1 кутия сварено? Т.е. колко кутии мляко вари? Че то си е скъпичко. :?
- аз съм карък що се отнася до неприятни случки с печката и затова леко се притесних. Та да попитам водата само два пръста над кутията ли трябва да е или може и ПОВЕЧКО/за по-сигурно :? /.И не оставяй кутиите да врат без 2 пръста вода отгоре-иначе ще си навлечеш скоростен ремонт на кухнята
Дори е по-добре-тъкмо няма да доливаш вода толкова често.Не се плаши-просто кутиите не трябва да врат без вода отгоре.Извинявай,ако съм те стресналаSteny каза:Ванче много си харесах тази торта от руския форум, изглежда много апетитно. Но честно казано ме стреснаха думичките ти -- аз съм карък що се отнася до неприятни случки с печката и затова леко се притесних. Та да попитам водата само два пръста над кутията ли трябва да е или може и ПОВЕЧКО/за по-сигурно :? /.И не оставяй кутиите да врат без 2 пръста вода отгоре-иначе ще си навлечеш скоростен ремонт на кухнята
Steny, цветчетата ги правих с мастика от маршмелоу, е не точно маршмелоу, а някакви други, пак гумени бонбони. Сигурно вече си прочела някаде за тази матика, но ако не си ето:Steny каза:Биби трансферът ти е станал много добър, но аз съм силно впечатлена и от малките цветчета - би ли издала как ги приготви..