Игра 8 март 2017 година

• Началник на темата Началник на темата Дида
  • Начална дата Начална дата
Юраааааааа, дано на всеки твой рожден ден красивите изненади да идват по този начен ♥♥♥

Вили, страхотен тоалет си имаш и ти ♥♥♥

Вили, страхотен тоалет си имаш и ти ♥♥♥[/QUOTE]

Да, много хубав тоалет, но ако изям всичките бонбони и бисквити няма да ми стане :kissyou:

Сърдечни благодарности на Лора Каменова за прекрасната картичка с любимите ми макчета, която направи днес моя ден много по-цветен :-) Имам си и мартеничка, сладки изкушения и страхотно пожелание :-) Скъпа Лора пожелавам ти прекрасни и слънчеви пролетни дни и много, много време за нашето, творящо красота хоби :-)На всички участнички в играта - приятни празнични дни :-)

Преглед на прикачен файл 181523Преглед на прикачен файл 181524Преглед на прикачен файл 181525

Днес успях да изпратя на моето другарче , утре еконта работи до обяд. Ако не успее в понеделник . Хубави почивни дни на всички :kissyou:

Вили -Vili_SS , много се радвам, че всичко е пристигнало, че ти е харесало! Весел празник и на теб, и поздрави от Бургас!:flowerlove:

Сърдечни благодарности на Лора Каменова за прекрасната картичка с любимите ми макчета, която направи днес моя ден много по-цветен :-) Имам си и мартеничка, сладки изкушения и страхотно пожелание :-) Скъпа Лора пожелавам ти прекрасни и слънчеви пролетни дни и много, много време за нашето, творящо красота хоби :-)На всички участнички в играта - приятни празнични дни :-)

Преглед на прикачен файл 181523Преглед на прикачен файл 181524Преглед на прикачен файл 181525

Радвам се, че моите летни макове са се харесали :) Благодаря за пожеланията и весел празник на всички :)

То вчера от вълнения пропуснах да напиша че съм изпратила по Еконт. Моето другарче ще трябва да отиде до офиса да си го вземе. Да чака смс....

п.п. забравихх да проверя как ще работят по празнците, но най-късно в понеделник ще е при нея.

Честит празник, милички!!!
Деси, ботушчето е страхотно!!!!
Има роклички из темата, може да се комбинирате и де се натъкмите на 8 март ♥♥♥

Да, Диде, наистина страхотно ботушче, доста трудно за изпълнение, а за празника наистина може да се наконтим :-)

Преглед на прикачен файл 181527Преглед на прикачен файл 181528

Честит Празник на всички!
На този хубав празничен ден и аз си получих моята изненада от Юра!
Както сами ще видите картичката, която Юра е направила за мен е много красива и оригинална!
Благодаря ти Юра, весели празници момичета!

Преглед на прикачен файл 181527Преглед на прикачен файл 181528

Честит Празник на всички!
На този хубав празничен ден и аз си получих моята изненада от Юра!
Както сами ще видите картичката, която Юра е направила за мен е много красива и оригинална!
Благодаря ти Юра, весели празници момичета!

Радвам се пристигна при теб на хубав празничен ден ! :kissyou: И много емоционално да премине 8-ми март за теб!

Абиииииииии, адресчето го копнах от твоето съобщение.....Така че - имаш да ме черпиш кафе ♥
Страхотна картичка си имаш ♥

Ауууууууууууууу, аз ще черпя.......Аби, любима моя, целувам те и се извинявам ♥♥♥

Вили, миличка, много те обичам ♥♥♥

Аби, скъпа приятелко, обещавам следващото писмо, няма значение кога ще е, но да е на точния адрес. Три дни преди Плевен да си знаеш от сега, че си на диета :kissyou:
Диде, и аз много те обичам ♥♥♥ не се притеснявай случва се. Ще си поделим черпенето. :kissyou:

Здравейте, момичета! Честит празник на всички! И аз днес на този прекрасен ден получих своя подарък от scorpion4eto. Едно огромно благодаря за подаръка - страхотна бродирана картичка, още една картичка, мартеничка, любимите ми бонбони и неща за разкрасяване. Вижте сами

Благодаря за създаденото празнично настроение!
А моето другарче да чака известие от еконт в понеделник! Хубави празници и до нови срещи!

Здравейте, момичета! Честит празник на всички! И аз днес на този прекрасен ден получих своя подарък от scorpion4eto. Едно огромно благодаря за подаръка - страхотна бродирана картичка, още една картичка, мартеничка, любимите ми бонбони и неща за разкрасяване. Вижте сами

Благодаря за създаденото празнично настроение!
А моето другарче да чака известие от еконт в понеделник! Хубави празници и до нови срещи!

Радвам се , че си успяла да ги вземеш , другата картичка пак аз съм я правила , а нали наближава Първа пролет и реших , че може да искаш да зарадваш някого с нея !

Благодаря на Дида за организацията , благодаря за хубавите емоции на всички ! До нови срещи :kissyou::kissyou::kissyou:

Диде, картичката ти е много оригинална!!!! Помислих я за портмоненце на първата снимка.
Васе, и цветя, и пеперуди си имаш.....Супер са!!!!

Последно редактирано:
Диде, картичката ти е много оригинална!!!! Помислих я за протмоненце на първата снимка.
Васе, и цветя, и пеперуди си имаш.....Супер са!!!!

Ако имаш предвид моята картичка - замисъла е такъв - в плик / портмоне/ се слагат картичките и с магнити се затваря.

Да, Юрка, точно за нея става въпрос.....Страхотна идея !!!!

И аз си получих изненадата за празника.Благодаря на zhak за прекрасните пожелания,красивата картичка и сладкото удоволствие
Снимки довечера.
Ето и снимките

Последно редактирано:
Назад