Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Сърдечни благодарности на Лора Каменова за прекрасната картичка с любимите ми макчета, която направи днес моя ден много по-цветенИмам си и мартеничка, сладки изкушения и страхотно пожелание
Скъпа Лора пожелавам ти прекрасни и слънчеви пролетни дни и много, много време за нашето, творящо красота хоби
На всички участнички в играта - приятни празнични дни
Преглед на прикачен файл 181523Преглед на прикачен файл 181524Преглед на прикачен файл 181525
Преглед на прикачен файл 181527Преглед на прикачен файл 181528
Честит Празник на всички!
На този хубав празничен ден и аз си получих моята изненада от Юра!
Както сами ще видите картичката, която Юра е направила за мен е много красива и оригинална!
Благодаря ти Юра, весели празници момичета!
Абиииииииии, адресчето го копнах от твоето съобщение.....Така че - имаш да ме черпиш кафе ♥
Страхотна картичка си имаш ♥
Ауууууууууууууу, аз ще черпя.......Аби, любима моя, целувам те и се извинявам ♥♥♥
Вили, миличка, много те обичам ♥♥♥
Здравейте, момичета! Честит празник на всички! И аз днес на този прекрасен ден получих своя подарък от scorpion4eto. Едно огромно благодаря за подаръка - страхотна бродирана картичка, още една картичка, мартеничка, любимите ми бонбони и неща за разкрасяване. Вижте сами
![]()
Благодаря за създаденото празнично настроение!
А моето другарче да чака известие от еконт в понеделник! Хубави празници и до нови срещи!
Диде, картичката ти е много оригинална!!!! Помислих я за протмоненце на първата снимка.
Васе, и цветя, и пеперуди си имаш.....Супер са!!!!
Диде, картичката ти е много оригинална!!!! Помислих я за портмоненце на първата снимка.
Васе, и цветя, и пеперуди си имаш.....Супер са!!!!