Игра 8 март 2017 година

• Началник на темата Началник на темата Дида
  • Начална дата Начална дата
Да се похваля и аз - имам най-красивия подарък благодарение на stavrozova!!! Благодаря ти от сърце за красотите, сътворени за мен и чудните пожелания. Ето и снимки

attachment.php
attachment.php
attachment.php

Още веднъж ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ти STAVROZOVA за прекрасния подарък.... Честит празник и на теб и на всички момичета....

Да се похваля и аз - имам най-красивия подарък благодарение на stavrozova!!! Благодаря ти от сърце за красотите, сътворени за мен и чудните пожелания. Ето и снимки

attachment.php
attachment.php
attachment.php

Още веднъж ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ти STAVROZOVA за прекрасния подарък.... Честит празник и на теб и на всички момичета....

Вили, благодаря за хубавите думи!Радвам се,че са се харесали нещицата ми,хубави празници,че пак се задават доста хихи

Бързам и аз да се похваля с изненада от моята мила приятелка Вили !!! Първо да кажа на Дида че нещо ми е объркала адреса и се наложи да изпиша 5 листа за да покажа че съм аз и накрая стигнахме до извода че щом отговарям на имената адреса не е важен!!! /може вече да ме е прибрал някой комшия/ Та да се похваля както си трябва защото имам СТРАХОТНА КАРТИЧКА!!! Вили много много ти благодаря толкова съм щастлива ааа шоколада го започнах както се казва "хубаво е докато е топло" ;) Целувки от мен ,весел празник и на теб !!!!

Бързам и аз да се похваля с изненада от моята мила приятелка Вили !!! Първо да кажа на Дида че нещо ми е объркала адреса и се наложи да изпиша 5 листа за да покажа че съм аз и накрая стигнахме до извода че щом отговарям на имената адреса не е важен!!! /може вече да ме е прибрал някой комшия/ Та да се похваля както си трябва защото имам СТРАХОТНА КАРТИЧКА!!! Вили много много ти благодаря толкова съм щастлива ааа шоколада го започнах както се казва "хубаво е докато е топло" ;) Целувки от мен ,весел празник и на теб !!!!

Форума нещо се развали не ми дава да махна пост който по неведоми пътища се повтори...

Аби, радвам се, че съм те направила щастлива и че ти харесва мила. Удоволствие беше да я ушия за теб :kissyou:

Абиииииииии, адресчето го копнах от твоето съобщение.....Така че - имаш да ме черпиш кафе ♥
Страхотна картичка си имаш ♥

Ауууууууууууууу, аз ще черпя.......Аби, любима моя, целувам те и се извинявам ♥♥♥

Вили, миличка, много те обичам ♥♥♥

Последно редактирано:
Ето и обещаните снимки от подърачето ми от dushkova.

отново много ти благодаря,

Мила Даниела,радвам се,че ти харесва направеното от мен.Честита баба Марта. :)

Даниела ще гледа макове на картичка , а в градината ще и цъфнат живи минзухари .За момета не са фотогенични и не ги е удостоила с внимание.Надявам се по-късно да ги видите :idea:

и моята честитка пътува (след известни перипетии)...би трябвало днес да е при моята дружка...бих искала да ви споделя какво се случи...вчера на обяд изпратих писъмцето препоръчано, а снощи получих на лични снимка на подаръка си от една дружка, която работи в пощенските служби в Горна Оряховица...оказа се, че писмото е пристигнало при тях разпечатано...благодаря на Бога, че е била на работа и е попаднала точно тя на него...разказах ви тази история като предупреждение, когато пращате писма да се подсигурявате и да ги лепите и с тиксо, защото и аз наскоро получих отворено писмо с мартенички...

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА на всички
преди малко се звъни и пощаджийката ми носи едно симпатично пакетче , гледам непознато име Стоянка Колева но пък се оказа от бъдещите домакини на националната среща и се чудя дали е от тази игра, че и другаде съм се записала?
надявам се да не съм сгрешила мястото ,благодаря за подаръка и се надявам на есен да се запознаем на живо с моето другарче :kissyou:
п.п ако съм сгрешила ще е от егн-то :D

Привеееееет :kissyou: имам пропуски, трябваше ник-а да си напиша... Надявам се да съм те зарадвала :gipsy:

Момичета и моя подарък дойде .....вълшебство ви казвам!

Вили :kissyou::kissyou::kissyou:

Картичката е приказна , любимите ми бонбони ииииии отделен подарък за рожденният ми ден който е днес....
Че дойде и от името на чужд мъж....голям кеф !!!
за играта :
Преглед на прикачен файл 181517Преглед на прикачен файл 181518Преглед на прикачен файл 181519

Не знам кой е издал събитието/ЧРД/ предварително, но изненадата беше изключително приятна ! Ето я и нея :
Преглед на прикачен файл 181520Преглед на прикачен файл 181521

Вили, Много много благодаря , за невероятния подарък - разпаках се от щастие!
Да си много здрава, лъчезарна и креативна ти пожелавам!

ОООООО,наистина са много красиви и ще ги покажа като цъфнат в моята градина.

Очаквайте снимки.

И аз да се похваля, и моя подарък дойде.
Имам много красива картичка, мартеничка, бонбони и бисквити. Много благодаря Дияна Карагьозова:kissyou:, благодаря за красивата картичка и милото пожелание. Желая ти от сърце да си жива и здрава и весел празник и на теб:kissyou:.
Ето и снимка на невероятната ми картичка и всичко останало.

И аз получих днес....Миличка, много ти благодаря,nikaaa73!!! Мартеничката ми е ушито също, падна ми се като бонус явно......

Ника, благодаря ти за милите пожелания!!!! Весел празник и на теб, мила!!!
Пликът целият е отгоре в тиксо....хихиххихих....

Назад