scorpion4eto
Гобленар
Да , прекрасна е :kissyou:
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Да се похваля и аз - имам най-красивия подарък благодарение на stavrozova!!! Благодаря ти от сърце за красотите, сътворени за мен и чудните пожелания. Ето и снимки
![]()
![]()
![]()
Още веднъж ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ти STAVROZOVA за прекрасния подарък.... Честит празник и на теб и на всички момичета....
Бързам и аз да се похваля с изненада от моята мила приятелка Вили !!! Първо да кажа на Дида че нещо ми е объркала адреса и се наложи да изпиша 5 листа за да покажа че съм аз и накрая стигнахме до извода че щом отговарям на имената адреса не е важен!!! /може вече да ме е прибрал някой комшия/ Та да се похваля както си трябва защото имам СТРАХОТНА КАРТИЧКА!!! Вили много много ти благодаря толкова съм щастлива ааа шоколада го започнах както се казва "хубаво е докато е топло"Целувки от мен ,весел празник и на теб !!!!
![]()
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА на всички
преди малко се звъни и пощаджийката ми носи едно симпатично пакетче , гледам непознато име Стоянка Колева но пък се оказа от бъдещите домакини на националната среща и се чудя дали е от тази игра, че и другаде съм се записала?
надявам се да не съм сгрешила мястото ,благодаря за подаръка и се надявам на есен да се запознаем на живо с моето другарче :kissyou:
п.п ако съм сгрешила ще е от егн-то![]()