B bizcocho 3 Март 2017 #63 Lora Kamenova каза: Представям ви моите сладоледени дами Кликнете, за да разширите... Много закачливи! Сладурки са!
Lora Kamenova каза: Представям ви моите сладоледени дами Кликнете, за да разширите... Много закачливи! Сладурки са!
Lora Kamenova Гобленар 6 Март 2017 #65 Две картички, които направих наскоро - първата за другарчето от играта за 8-ми март, а втората - за мама за същия празник
Две картички, които направих наскоро - първата за другарчето от играта за 8-ми март, а втората - за мама за същия празник
Lora Kamenova Гобленар 3 Април 2017 #69 stavrozova каза: Уау ,доста сериозна подготовка браво!- Кликнете, за да разширите... В службата организират Великденски базар и по-голямата част ще отиде там, а за мен остава удовлетворението да съчетая любимото хоби с едно добро дело
stavrozova каза: Уау ,доста сериозна подготовка браво!- Кликнете, за да разширите... В службата организират Великденски базар и по-голямата част ще отиде там, а за мен остава удовлетворението да съчетая любимото хоби с едно добро дело
L linka93 11 Май 2017 #71 Много са красиви слънчогледите! Останаха ми очите в тях! Иска ми се имам време и аз да си ги избродирам.
Много са красиви слънчогледите! Останаха ми очите в тях! Иска ми се имам време и аз да си ги избродирам.
juliana231 Гобленар 8 Юни 2017 #75 Чудесни са тези сладоледени дами , и иконата на покровителя на българския народ е прекрасна :clap:
Lora Kamenova Гобленар 11 Юни 2017 #77 Като го видях този гоблен за пръв път, толкова го харесах, че реших и аз един ден да го ушия. Ето го завършен снощи
Като го видях този гоблен за пръв път, толкова го харесах, че реших и аз един ден да го ушия. Ето го завършен снощи