Гоблените на Лора

Първо: да благодаря за отделеното време и положителните коментари :)
И второ: да покажа как с оглед на слънчевото време напоследък моите жълтурчета взеха, че цъфнаха вчера :D

Ето я и моята огнена маймуна :D
Изглежда при нея правих доста неща за пръв път - първа схема от нета, първо собствено окомплетковане, първо шиене без разграфяване... Хм, мисля, че заших и първия си контур :confused:

Много е удовлетворяващо, когато направим нещо за първи път и се получи добре. Честита маймуна и всичко ново покрай нея!

Маймуната вече си има малко фон и нова рамка. Мисля, че като за първи опит за самостоятелно рамкиране резултатът е приличен, така че я командировам на бюрото в новия офис:idea:

Днес завърших гоблена, по който работих малко повече от два месеца и половина :)
Резултатът е с размер 55/39 см и изглежда ето така:

Ето ги готови и моите слънчогледи :)
Те са разработка на Риолис, с вълнени конци, панама 14 каунта Аида и размер 40 на 30 см.

Слънчогледите са разкошни, а игленика да го захапеш от единия край. Успех в следващите модели.

Слънчогледите вече са рамкирани и чакат да бъдат подарени на новата си притежателка :)

Браво! И "Венецията" и "Ловната сцена" много ме впечатлиха.А слънчогледите греят.:clap:

Венеция е прекрасна и много реална! Харесвам такива гоблени! Честито! Какъв е следващия проект?

Благодаря за хубавите думи!
Следващият проект е Venice B202 отново на Luca-S - надявам се скоро да покажа и етап.

Нещо набързо, сътворено през уикенда. Схемата е от интернет, подмених някои цветове и си добавих още едно цветенце, тъй като нещо ме смути, че са четен брой.

Аз лично много си го харесвам (храната ми е слабост...), но отива за подарък, както беше планирано :)

Назад