Заявки за месец АВГУСТ 2015 г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Момичета, моля ви да споделите схема за новородено. Искам да направя изненада на своя близка приятелка за най важното и голямо събитие в живота! Благодаря ви предварително. Пощата е evgenia_kukurina@abv.bg :)

Този гоблен много ми харесва. Ако някой има схема моля да я сподели. Мейла ми е gslawchewa@gmail.com Благодаря предварително! Спорен ден!

Този гоблен много ми харесва. Ако някой има схема моля да я сподели. Мейла ми е gslawchewa@gmail.com Благодаря предварително! Спорен ден!

Моделът е на Вачеви и мисля е от новите, трудно ще намериш схема, но успех............. :)

Здравейте мацки, имам нужда от помощ - търся това гобленче да ушия за допълнение към подарък за сватба. Издирвам го спешно. Мейла ми е valtceva@abv.bg. Предварително благодаря на всички отзовали се.
П.П - пюПредпочитам само схеми в графика. Снимката е от нета и не е моя :)

Намерена! Благодаря на Светла Петрова и pepito_m

Последно редактирано:
Преглед на прикачен файл 179244
Здравейте, търся схемата и легентата на конците на този гоблен. Моля, да ми помогнете и ми ги изпратите на този адрес: ninascka@abv.bg Оставайки с уважение и очакване към всички гобленари, предварително Благодаря!

Последно редактирано:
Моля когато търсите схема пишете си истинския мейл адрес.От сутринта за четвърти път пускам мейл на katy за мадоната и писмата ми се връщат.
Повече няма да се опитвам.
Masha

Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.
Назад