myny
Гобленар
Здравейте, много искам да ушия за децата си Почаевската Богородица, но не мога да намеря ясна схема. Моля ако някой може да ми изпрати ще съм много благодарна. Адресът ми е tatqna_tod@abv.bg
Поща!

Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Здравейте, много искам да ушия за децата си Почаевската Богородица, но не мога да намеря ясна схема. Моля ако някой може да ми изпрати ще съм много благодарна. Адресът ми е tatqna_tod@abv.bg
Имаш поща!
Но не съм го шила и не зная точно колко е квалитетна схемата.
Дано да свърши работа!:kissyou:
Поща!:kissyou:
Имаш поща!Преглед на прикачен файл 179223 Здравейте, търся схемата на този ХАЕД. Предварително благодаря.
Момичета, моля ви да споделите схема за новородено. Искам да направя изненада на своя близка приятелка за най важното и голямо събитие в живота! Благодаря ви предварително. Пощата е evgenia_kukurina@abv.bg![]()
Този гоблен много ми харесва. Ако някой има схема моля да я сподели. Мейла ми е gslawchewa@gmail.com Благодаря предварително! Спорен ден!
Моделът е на Вачеви и мисля е от новите, трудно ще намериш схема, но успех.............![]()