Заявки за месец АВГУСТ 2015 г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Здравейте на всички отново, аз да не взема да пропусна да се запиша някой месец. Преди време в една група във фб беше представен готов гоблен ако не се лъжа се казваше Раждането на реката. Тъй като адски мразя да се ровя по сайтове и фирми някой дали знае коя фирма го предлага и ако има линк към нея да ми пусне. Благодаря ви много предварително. :kissyou:
Здравейте. Имам оригиналната схема с ключа на HAED, но не знам на кой е-mail да го изпратя. Мисля че е този който търсите.

Благодаря,че сте качили тази интересна статия,много се радвам,че има такива хора сред нас,че познавам Цветомилка от Националните ни срещи,па макар и визуално!Пожелавам и да не секва усърдието и за бродиране на такива красиви гоблени!

Здравейте, много искам да ушия за децата си Почаевската Богородица, но не мога да намеря ясна схема. Моля ако някой може да ми изпрати ще съм много благодарна. Адресът ми е tatqna_tod@abv.bg

имам огромното желание да ушия триптих "Африка"! Някой има ли схемата и легендата на този гоблен? Ще съм ви безкрайно благодарна! jovibounce@abv.bg Преглед на прикачен файл 179215
Имаш поща!
Но не съм го шила и не зная точно колко е квалитетна схемата.
Дано да свърши работа!:kissyou:

Статус
Not open for further replies.
Назад