VIII НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА GOBLENITE.ORG

• Началник на темата Началник на темата Дида
  • Начална дата Начална дата
Записвам се за срещата+гост.Нощувки в хотел Шумен - всички екстри за мен и госта

Пристигам и аз. Сигурен 1 гост за сега, но очаквам още две приятелки-гобленарки. Пълна програма в х-л Шумен за всички. Очаквам и изключителната чест да отнеса знамето с мен обратно във Видин като домакин на следващата среща. Мечтая за това през всичките тези години, макар да нямах възможност последните да присъствам лично.

Пристигам и аз. Сигурен 1 гост за сега, но очаквам още две приятелки-гобленарки. Пълна програма в х-л Шумен за всички. Очаквам и изключителната чест да отнеса знамето с мен обратно във Видин като домакин на следващата среща. Мечтая за това през всичките тези години, макар да нямах възможност последните да присъствам лично.

Мила Диде, как чаках да се запишеш и да ме зарадваш ♥♥♥
Знамето ще ни го дадат от Асеновград, ние ще ти връчим сега нещо друго - изненада е ♥♥♥

С 3 дни закъснение, но все още в началото - картата на националните срещи.

На вниманието на форумките и форумците от северозападна и югозападна Българие - Не ви ли се струва,че картата е много рехава във вашите райони? Време е и на там да ни поведат стрелките.

Nia, само да не се "изплашат" новите, с този "бермудски триъгълник" , който си начертала.. :idea::D

Надявам се да не се изплашат, а да има точно обратен ефект. Това е начин да се покаже,че домакинството може да се поеме не само от един град. :yes:

Фигурката е мъничко трапец - Дулово е много близо до Силистра и няма как да се покаже.....

Крайно време е да се запиша, че "обраха" хубавите места :D - всичко каквото се полага и хотел "Шумен"

Нека да поздравя специално ДОРИС N 1 - снимката е специално за нея, и нейните приятели!:kissyou:

Благодря, Иренка! И аз те обичам! Страхотен е този сладур! :kissyou::kissyou::kissyou:

Дорис, целувки от морето!:kissyou:

Сладур - имаш впредвид кучето, нали?:D

Чакам с нетърпение октомври, да видя кой какво е ушил..... всеки път е удоволствие да присъствам!

Назад