VIII НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА GOBLENITE.ORG

• Началник на темата Началник на темата Дида
  • Начална дата Начална дата
Благодаря за забележката
конференцията и вечерята ще бъдат в хотел "Шумен"
Разстоянието между двата хотела пеша е около 500м./може и да е по малко/
За сега няма ограничение на местата в хотелите. На наша отговорност са резервирани и двата заради значителната разлика в цената.

Здравейте. Този път се записвам и аз с всички екстри за хотел "Шумен". Добавям и един евентуален гост, но за него ще уточня допълнително.

Записвам се и аз nina55 + гост - всичко и за двамата в хотел "ШУМЕН".

Ако не са свършили местата - записвам се ОФИЦИАЛНО за нощувка в хотел ШУМЕН! С всички екстри.... ще нося гоблен или два, добро настроение и споменатата жълта пижама! :D Нямам търпение да се видим и тази година!

Пижамата незная какьв цвят ще е, ноооо гоблен ще има задьлжително�� Много ми се иска да ви видя момичета! Абе няма какво да му мисля:) пишете ме- зала плюс вечеря!

Последно редактирано:
Здравейте и от мен:rainbow: пишете ме с пълна програма в двойна стая +гост :kissyou:

Моля да потвърждавате регистрацията си на имейла silistra2015@abv.bg

Моля да пишете гост какво ще ползва - хотел, вечеря, зала

Моля да не редактирате пост, просто напише нов.

Записвам се и аз плюс един гост за хотел Шумен. Двамата ще ползваме всички екстри.

Моля запишете и мен - хотел "Шумен", за всичко. Благодаря!

Записвам се и аз . Хотел Шумен с всички екстри . За втора нощувка ще кажа допълнително . За пижаменото парти на Данчо се записвам с розова пижамка , ако може :loveglasses:

Записвам се и аз . Хотел Шумен с всички екстри . За втора нощувка ще кажа допълнително . За пижаменото парти на Данчо се записвам с розова пижамка , ако може :loveglasses:

Всички са добре дошли на пижаменото парти САМО ако могат да поемат МНООООООГО алкохол хахахаха
Извинявайте за спама :kissyou:

С 3 дни закъснение, но все още в началото - картата на националните срещи.

На вниманието на форумките и форумците от северозападна и югозападна Българие - Не ви ли се струва,че картата е много рехава във вашите райони? Време е и на там да ни поведат стрелките.

Назад