Заявки за месец МАЙ 2015 г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Здравейте казвам се Галя.Търся схема и ключ на два гоблена "ангелче със сърце"и Две ангелчета с две зайчета.За съжаление не мога да кача картинки,защото честно казано съм много нова и съм на 'вие' с тези неща.Ако някой има нещо моля да ми го прати на galia.teneva@abv.bg.Благодаря предварително!:greeneye:

Здравейте казвам се Галя.Търся схема и ключ на два гоблена "ангелче със сърце"и Две ангелчета с две зайчета.За съжаление не мога да кача картинки,защото честно казано съм много нова и съм на 'вие' с тези неща.Ако някой има нещо моля да ми го прати на galia.teneva@abv.bg.Благодаря предварително!:greeneye:

Без снимка е трудно да се разбере какво търсите. Разгледай тук, може и да има нещо от това, което търсите : https://vk.com/album-49208732_174566659

Здравейте!

Много благодаря на juliana231 за схемата на гълъбчетата! :) :flower: Само че не мога да открия ключа за конците (или просто не го виждам, защото тепърва започнах да работя с програмата Pattern Maker :shy2: ) - моля ви, ако някой има, да ми изпрати и ключа.

Преглед на прикачен файл 178801

Справих се, благодарение на Galya_K! :)

Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.
Назад