Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Здравейте казвам се Галя.Търся схема и ключ на два гоблена "ангелче със сърце"и Две ангелчета с две зайчета.За съжаление не мога да кача картинки,защото честно казано съм много нова и съм на 'вие' с тези неща.Ако някой има нещо моля да ми го прати на galia.teneva@abv.bg.Благодаря предварително!:greeneye:
Може ли някой да ми помогне в търсенето на тази красота?Преглед на прикачен файл 178795
pepi.kostova@abv.bg
поща и за двата:kissyou:Преглед на прикачен файл 178796Преглед на прикачен файл 178797Преглед на прикачен файл 178798Преглед на прикачен файл 178799Здравейте търся тези гоблени ако някий има схема и ключ моля да ми ги изпрати на galia.teneva@abv.bg.Благодаря
поща и за двата:kissyou:
опитайте отново да прикачите картинкатаПреглед на прикачен файл 178800 и този също.galia.teneva@abv.bg
Наистина ли никой не го е шил?!
Може ли някой да ме направи щастлива със схемата на този гоблен?Ще съм благодарна за всякаква информация за него?Преглед на прикачен файл 178805