Заявки за месец МАЙ 2015 г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
гоблени

Здравейте казвам се Галя!Наскоро намерих руски сайт с безплатни схеми-igolki.net,в който има много красиви гоблени.Извадих си един и отидох до магазина за гоблени за да си го комплектовам.Разговаряйки с продавачката малко ме озадчи,защото ми обясни че цветовото съчетание не било много добро.Та въпросът ми е някой шил ли е гоблен от този сайт и дали цветовете са добре подбрани?Благодаря предварително!;)

Здравейте на всички!
Бих искала да помоля ако някои има схема на гоблена Африкански ден, да ми прати снимка, понеже изгубих една страница и немога да го довърша.
Много благодаря!Преглед на прикачен файл 178750

Последно редактирано:
:idea:“
Здравейте казвам се Галя!Наскоро намерих руски сайт с безплатни схеми-igolki.net,в който има много красиви гоблени.Извадих си един и отидох до магазина за гоблени за да си го комплектовам.Разговаряйки с продавачката малко ме озадчи,защото ми обясни че цветовото съчетание не било много добро.Та въпросът ми е някой шил ли е гоблен от този сайт и дали цветовете са добре подбрани?Благодаря предварително!;)
Покажете гоблена.http://www.igolka.in.ua/load Тези са добри!

Здравейте!Спешно търся схемата на тeзи два Хаеда.Благодаря предварително! Третата снимка я сложих по грешка и сега не мога да я махна,него не го търся.
Преглед на прикачен файл 178751 Преглед на прикачен файл 178753
НАМЕРЕНИ! Сърдечни благодарности на gogo20 и роза!Супер сте момичета!

Последно редактирано:
.

много моля ако някой има тази кукличка нека я сподели с мен,предварително много благодаря. схемата намерена благодаря на viki-veni

Последно редактирано:

В igolki.net са прогони

Преглед на прикачен файл 178763
Здравейте, търся четлива схема и номерата на конците на това гобленче, може и в РМ.
Мисля, че е подходящо за зодия Рак. Предварително благодаря!
Намерих си я, ако някой я иска, но номерата на конците пак ги няма...
Сега търся това, защото видях, че са серия.Преглед на прикачен файл 178769

Моля ви, ако някой ги е шил да ми помогне с номерата на конците!

Последно редактирано:
много моля ако някой има тази кукличка нека я сподели с мен,предварително много благодаря. схемата намерена благодаря на viki-veni

Може ли и аз да помоля за схемата на това момиченце? Благодаря ви предварително!

НАМЕРЕН!!!
ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ!

Последно редактирано:
Здравейте! Търся схема на цар Симеон! :idea: Някой ако има нека да ми я прати на съобщение....Благодаря предварително!

Моля за тази схема. Благодаря предварително!

Намерен! Благодаря много на milkatg!

Последно редактирано:
здравейте, много моля някой ако има схема на гоблените света петка, свети георги или свети димитър да ми ги изпрати, искам да ушия един от трите за подарък на една черква, или от къде е най хубава комплектовката за да купя, имийла е dora.kirilova@abv.bg
ака може в пдф формат. Благодаря предварително

Статус
Not open for further replies.
Назад