Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Имам схема с около 150 цвята-S985-Forest Scene small-401/494.Ако Ви върши работа пишете!За съжаление тази е същата която имам с 200 цвята![]()
И аз много харесвам тази фирма. Ако се намерят, моля ви, изпратете ги и на мен.Моля ви да ми помогнете да намеря ето тази серия пеперуди на Luca-s
Много ги харесвам...
отдавна издирвам и чадърчетата но не мога да ги намеря
Ще съм ви безкрайно благодарна ако някой ги сподели с мен...
Харесала съм и други неща на тази фирма но не мога намеря схемите им.
nikolova_kln@abv.bg
Продължавам да търся схемата на този гоблен ,моля ако някой я има да ми я прати на адрес ot1do10@abv.bg
Моля ви да ми помогнете да намеря ето тази серия пеперуди на Luca-s
Много ги харесвам...
отдавна издирвам и чадърчетата но не мога да ги намеря
Ще съм ви безкрайно благодарна ако някой ги сподели с мен...
Харесала съм и други неща на тази фирма но не мога намеря схемите им.
nikolova_kln@abv.bg
Много благодаря но тук ги няма пеперудите които търся ..и чадърчето го няма все пак безкрайно благодаря !
Мисля, че е безмислено да търсиш схеми на тази фирма, те не се разпространяват из нета, аз поне не съм срещала, вероятно защото са много скъпи.
Здравейте,моля за помощ,започнах Водопада Тиволи,схема и ключ изтеглих от нета,но два вида конец 3756 и 3012 са с еднакъв знак,мисля че гоблена е на фирма Дизайра,ако някой го е шил ,моля да ми помогне
Здравейте, аз търся тези две схеми:
Моля, ако някой има възможност, пратете ми ги на annastbg@yahoo.com
http://i033.radikal.ru/0909/25/7569ad79552ft.jpg Имате ли схема и ключ на "Невеста" на В.Д. Майстора
sujalqvam che pisha taka ,no nqmam bulgarski vse oshte? shte mi trqbvat shemite i kluchovete kum tqh na tezi krasoti. poshtata mi e : parzito1987@abv.bg[/URL][/IMG],![]()
Преглед на прикачен файл 175754
Преглед на прикачен файл 175755