Заявки за месец- АВГУСТ 2014г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Здравейте, в издирване съм на следните 2 триптиха "Маргаритки" и "Магнолия"

Намерено! Благодаря vanya :kissyou:

Последно редактирано:
Здравейте момичета!
Това страшно много ми харесва, но имам схемата без номера на конците. На някой дали не му се намират номерата?!
Предварително благодаря!Преглед на прикачен файл 175714

Здравейте, аз имам тези номера на конците, но са за мулине Гамма. Дано ви свърши работа.

Моля за помощ за ключ на едно гобленче на Вервако,внучката ми си го хареса и трябва да го ушия защото обещах
Предварително БЛАГОДАРЯ на всички

Здравейте, аз имам тези номера на конците, но са за мулине Гамма. Дано ви свърши работа.

Благодаря, но това се отнася за друг гоблен-този 1-14 Синички и черешня
А аз търся 5-06 Ромашки и черешня
Обаче го видях много късно и вече имам номерата на DMC конците за Синички и черешня

Последно редактирано:
Момичета в момента шия Възкресението на Вачеви комплектовка с конци дмц.Когато съм с детето гледам да шия фон за да не гледам схеми но то ми затри едно чиле и се притеснявам че няма да ми стигне а този цвят не отговаря на дмц.Започнах да си правя цветовете в случай че не ми стигне но доста от конците не отговарят на конците на дмц а вадя етикета от чиленцето.Когато правя цвета го сравнявам с конци същия номер в магазина.Още там се затруднявам.Може ли някой да ми изпрати ключ на гоблена.Благодаря.diana_92@abv.bgПреглед на прикачен файл 175707

Ключ се съмнявам някой да може да ви даде , защото конците се слагат без номерата в гоблена . Обаче според мен е най - добре да пишете на Вачеви и предполагам ще ви помогнат за въпросния цвят , като обясните ситуацията . Желая успех ! :)

Здравейте, търся схема и ключ на тази красота

Намерен! Хиляди благодарности на pepen :kissyou:!

Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.
Назад