мисля да го купувам, водя кореспонденция с производителя

Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Привет мили дами. На някой да му се намира "Св. Петър" на Милена Стил? Преглед на прикачен файл 175425
Мейла ми е : sara222@abv.bg Хубав уикенд.
Търся "Благославящият Христос" - малкия вариант с детайли, на Солария в пренабор или графика.
В колекцията ми е от започнати и недовършени. От готова комплектовка е, но схемата е ужасна - разграфена е само на големи квадрати по 20 знака, и където няма знаци е празно, в смисъл не е разчертано. Пък и свикнах да шия направо от компа и сега съвсем ми е трудно с наличната схема. Искам да си я завърша, но ми е невъзможно при тези обстоятелства.
Благодаря на всички отзовали се! :kissyou:
Имам големия вариант в пренабор...ако искаш,да пращам![]()
Момичета имам спешна нужда от помощ-не мога да открия линка който обръщаше написан текст в схема-имам предвид да напиша букви и ги обърна в схема
незнам дали обесних правилно,но ако сте ме разбрали ,моля помагайте
Предварително благодаря
много е красив ,ако може схемата и ключа и за мен на ljoni_kali@abv.bg благодаря предварително :bl
Много благодаря за линка,но при мен нещо не се получи
Добър ден!Някой да има схема на това бебешко моделче на Vervaco ?
Преглед на прикачен файл 175437 -----> kami19@abv.bg Благодаря! :kissyou:
Помогне със схемата на Светото Семейство за една възрастна комшийка. Няма значение фирмата производител стига да е ясна схемата и да е с ДМЦ конци. Благодаря Ви предварително.:idea:
remziyeavukat@abv.bg
много е красив ,ако може схемата и ключа и за мен на ljoni_kali@abv.bg благодаря предварително :blueflow: