Заявки за месец- ЮЛИ 2014г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Нова съм във форума и още се ориентирам кое как.Смъкнах си схема на Влюбена на Vervaco от "Заявки Януари 2014" , но се оказа qче липсва глезена на девойката.Не знам как да кача снимката,за което се извинявам ,че не съм точно по правилата и изискванията .Това е първия гоблен с който стартирам и кофти да почне с фалшстарт. Предварително благодаря.Това е пощата ми myorgova@dir.bg

Привет, момичета! Някой може ли да помогне със схема на Ющук(снимката не е моя). Сън не съм спала, като го видях :( Преглед на прикачен файл 175619 на two2@abv.bg
http://prokrestik.ru/besplatnyie_sx...splatnaya_sxema_vyishivki_krestom_-_na_zakate Изтеглли от тук.На Золотое руно,дизайнер-Н.Сафонова.

fresa много ти благодаря за схемата но не мога да я отворя не знам каква е причината сигурно трябва да сваля някоя програма защото и други схеми в този формат не мога да отворя може ли да ми кажеш коя програма е най добре да си сваля за да отварям файлове в различни формати просто съм много боса в това отношение благодаря предварително

Здравейте ,моля ви помогнете ми със схемата на това Vervaco 75,168
-липсва ми част от нея -долните десетина см. myorgova@dir.bg

Много благодаря Пепи: :kissyou:

Последно редактирано:
Здравейте. На някой да му се намира четлива схема с ключ на това Семплерче... още по-добре ако е и в ПМ. Предварително много благодаря на отзовалите се.

Намерен! Огромни благодарности на sissak. :kissyou:

Последно редактирано:
Здравейте. На някой да му се намира четлива схема с ключ на това Семплерче... още по-добре ако е и в ПМ. Предварително много благодаря на отзовалите се.

Поща в ПМ

Поща

искам да си намеря схема с ключ към нея пощата ми е parzito1987@abv.bgПреглед на прикачен файл 175622

Изпратих и този.Приятно шиене.

Здравейте, момичета! Търся Императорът на Ланарте и зодия Риби! Дали ще изскочат от нечий архив? Извинявам се, че ползвам чужда снимка!

Последно редактирано:
Здравейте, момичета! Търся схема и ключ на гоблена "Свети Мина", разработка на Милена Стил. Разбрах, че тя е най- сполучливата . Предварително благодаря!
zhanet72@abv.bg

Статус
Not open for further replies.
Назад